Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Όλες οι λεπτομέρειες για τον φόνο στην Πάφο

Φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου κρατείται ο 74χρονος από την Βρετανία ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε τη σύζυγό του χθες το βράδυ στην κατοικία τους στην Τρεμιθούσα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου εναντίον του 74χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης , συνελήφθη και σήμερα τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση που εξέδωσε εναντίον του το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, μετά από διαδικασία που διεξήχθη στο Νοσοκομείο Πάφου.
Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως ο 74χρονος "ομολόγησε τη διάπραξη του φόνου σε βάρος της 75χρονης συζύγου του αποφράσσοντας με τα χέρια του τη μύτη και το στόμα της", επειδή, όπως ανέφερε, αυτή ήταν άρρωστη με λευχαιμία και δεν μπορούσε, όπως ισχυρίστηκε να την βλέπει να υποφέρει. Ο 74χρονος φέρεται να επιβεβαίωσε επίσης ότι κατανάλωσε κάποια φαρμακευτικά σκευάσματα. Ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου του έγινε πλύση στομάχου και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.
Αυτοψία στη σκηνή διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος διαπίστωσε ότι η 75χρονη έφερε στο πρόσωπο εκχυμώσεις και εκδορές και πως ο θάνατος της φέρεται να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Σε κατοπινό στάδιο αναμένεται να γίνει η νενομισμένη νεκροτομή της 75χρονης.
Οι έρευνες για την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: