Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Φονικό. Εκτέλεσαν Ελληνοκύπριο στη Λάρνακα


Άγριο φονικό διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης, με θύμα άνδρα, στη Λάρνακα. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για Ελληνοκύπριο, o oποίος δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών, σε πάρκινγκ περιπτέρου, από άγνωστα πρόσωπα, τα οποία στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. 

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίες απέκλεισαν τη σκηνή και άρχισαν έρευνες, ενώ την ίδια ώρα εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. 

Όπως φαίνεται πίσω από το άγριο φονικό κρύβεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών.


https://www.reporter.com.cy/police/article/901582/ektakto-agio-foniko-sti-larnaka-ektelesan-en-psychro-ellinokyprio


Φονικό με θύμα 56χρονο Ελληνοκύπριο έγινε το βραδύ της Τρίτης (28/12) στην περιοχή πίσω από τα Δικαστήρια της Λάρνακας. 

Το θύμα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πήγαινε να σταθμεύσει σε πολυκατοικία όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες δράστης ή δράστες τον πυροβολήσαν.

Ο 56χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και μέλη της ιατροδικαστικής ομάδας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν αποκλείεται το φονικό να έγινε με φόντο ξεκαθάρισμα λογαριασμών. 

https://www.sigmalive.com/news/local/889438/ektaktolarnaka-foniko-me-thyma-56xrono-ellinokyprio



Το άγριο φονικό που διαπράχθηκε απόψε στη Λάρνακα με θύμα 56χρονο Ελληνοκύπριο, έθεσε σε κατάσταση συναγερμού την Αστυνομία που έβαλε από την πρώτη στιγμή στο φόντο, σενάριο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών για άλλες υποθέσεις που ενδεχομένως να μην αφορούσαν και τον ίδιο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα ήταν πατέρας μάρτυρα κατηγορίας σε μεγάλη υπόθεση ναρκωτικών και πεθερός του Μαριούθκια που εκτελέστηκε τον περασμένο Απρίλιο.

Ο 56χρονος, δέχτηκε αριθμό πυροβολισμών ενώ επιχειρούσε να εξέλθει του οχήματος του για να κατέβει σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην περιοχή του Μακένζυ.

Όπως φαίνεται οι δράστες του στυγερού εγκλήματος είχαν στήσει καρτέρι στο θύμα τους. Ενώπιον της Αστυνομίας υπάρχει μαρτυρία ότι οι πυροβολισμοί ρίφθηκαν από μοτοσικλέτα η οποία εν συνεχεία εξαφανίστηκε από το σημείο.


https://cyprustimes.com/koinonia/pateras-martyra-katigorias-kai-petheros-toy-marioythkia-to-thyma-toy-estisan-karteri-anoixan-pyr-apo-motosikleta-pics/


Δεν υπάρχουν σχόλια: