Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Πρόστιμο 4000 ευρώ σε αρτοποιείο και 1500 ευρώ σε μπυραρία

Σε καταγγελίες 7 πολιτών και 7 υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, μετά από 2.695 ελέγχους που πραγματοποίησε παγκύπρια, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.


Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.445 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 1 καταγγελία πολίτη και 2 υποστατικών, ενώ στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 212 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών και 3 υποστατικών.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 439 έλεγχοι με 1 καταγγελία πολίτη, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 93 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες υποστατικών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 286 έλεγχοι και υπήρξαν 3 καταγγελίες πολιτών, ενώ στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 67 έλεγχοι, χωρίς να υπάρξει καταγγελία.

Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 153 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία.

Τέλος, η Λιμενική Αστυνομία πραγματοποίησε 5 ελέγχους χωρίς να υπάρξει καταγγελία.

Από τα εξώδικα πρόστιμα, ξεχωρίζει το πρόστιμο ύψους 4.000 ευρώ που επιβλήθηκε σε αρτοποιείο στη Λευκωσία γιατί σε αυτό δεν γινόταν έλεγχος safepass στους πελάτες που εισέρχονταν στο υποστατικό. 

Επίσης, στη Λεμεσό εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ σε ιδιοκτήτη μπυραρίας γιατί επέτρεψε σε πελάτες να εισέλθουν χωρίς να κατέχουν safepass.

φώτο αρχειο

Δεν υπάρχουν σχόλια: