Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Άστραψε και βρόντηξε ο Φαίδωνας

 

Το νέο οίκημα της Φιλαρμονικής του Δήμου Πάφου, το οποίο ανακαίνισε και εξόπλισε ο Δήμος Πάφου στην οδό Καρνάβαλου, κάθετος του πεζόδρομου της Μακαρίου, στην καρδιά του παραδοσιακού εμπορικού κέντρου της πόλης, εγκαινίασε σήμερα ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Πρόδρομος Προδρόμου.

Παράλληλα, με τα εγκαίνια και με αφορμή την παρουσία του Υπουργού Παιδείας, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση διαμαρτυρίας από ομάδα αντιεμβολιαστών για τη χρήση μάσκας και rapid test στα σχολεία αλλά και για τους εμβολιασμούς των μαθητών και φωνάζοντας συνθήματα κατά του Υπουργού Παιδείας. Στην περιοχή δημιουργήθηκε ένταση και απειλήθηκαν επεισόδια.

Ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος, μιλώντας σε πολύ αυστηρό ύφος, κάλεσε τους διαμαρτυρόμενους γονείς να αποφασίσουν αυτοί για τα παιδιά τους ως μια οργανωμένη Πολιτεία που είμαστε, αναφέροντας πως δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει σ’ αυτόν τον τόπο.
Εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια του για το συμβάν την ώρα των εγκαινίων, ο κ. Φαίδωνος ανέφερε πως δικαιώματα έχει και ο εμβολιασμένος λαός που αποτελεί τη συντριπτική πλειοψηφία. Η υγεία, πρόσθεσε, είναι πάνω από όλα. Στον χώρο της εκδήλωσης είναι ανεπίτρεπτα τέτοια συμβάντα, εκτός της εκδήλωσης ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, είπε και κάλεσε την Αστυνομία "να αναλάβει τις ευθύνες της".

κυπε


Δεν υπάρχουν σχόλια: