Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Όλες οι πληροφορίες για το φονικό της Λάρνακας

 

Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, με θύμα τον Αντρέα Ευαγγέλου, 53 ετών, διερευνά η Αστυνομία στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.30μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για ρίψη πυροβολισμών σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, στη Λάρνακα.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν εντός του εν λόγω χώρου στάθμευσης, ένα αυτοκίνητο. Εντός του οχήματος, εντοπίστηκε νεκρός ο 53χρονος, ο οποίος έφερε αριθμό τραυμάτων, που φαίνεται να προκλήθηκαν από πυροβόλο όπλο.

Από τις μαρτυρίες που συνέλεξε η Αστυνομία, φαίνεται ότι μοτοσικλέτα τύπου σκούτερ, στην οποία επέβαιναν δύο πρόσωπα, ακολουθούσε το όχημα του 53χρονου.

Στην προσπάθεια του θύματος, να σταθμεύσει στον πιο πάνω χώρο στάθμευσης, ένας από τους επιβάτες της μοτοσικλέτας, προσέγγισε το αυτοκίνητο και φέρεται να πυροβόλησε τον 53χρονο.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία για διενέργεια εξετάσεων, κατά τις οποίες παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια.

Η σωρός του 53χρονου, μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου σήμερα γύρω στις 10.30π.μ., αναμένεται να διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.


https://www.cypruspolicenews.com/archives/7708



Για το άγριο φονικό που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 28/12 στην Λάρνακα, μίλησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας.

Αρχικά ο κ. Ανδρέου ανέφερε ότι μετά από μαρτυρία η οποία εξασφαλίστηκε, οι δύο δράστες επέβαιναν σε μοτοσικλέτα τύπου σκούτερ.

Πρόσθεσε ότι o 53χρονος δεν έχει απασχολήσει τις Αρχές το προηγούμενο διάστημα, ενώ πρόσθεσε ότι ο Ανδρέας Ευαγγέλου ήταν πεθερός του δολοφονηθέντα Μάριου Γεωργίου (Μαριούθκιας) και πατέρας μάρτυρα κατηγορίας σε μεγάλη υπόθεση ναρκωτικών. 

«Υπάρχουν πρόσωπα που αν κατονομαστούν μπορούν να επηρεάσουν θέματα τα οποία διερευνά η Αστυνομία. Διερευνούμε όλα τα ενδεχόμενα», ανέφερε στο τέλος ο κ. Ανδρέου.


https://www.sigmalive.com/news/local/889490/fonoslarnakaepevainan-se-skouter-oi-drastesden-apasxolise-tis-arxes-to-thyma

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομία για το φονικό που διαπράχθηκε χθες βράδυ σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας σε περιοχή της Λάρνακας, με θύμα τον 53χρονο Αντρέα Ευαγγέλου.

Ο 53χρονος δέχθηκε αριθμό σφαιρών από δυο πρόσωπα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, ενώ βρισκόταν στο όχημά του. 

Οι αστυνομικές Αρχές στη Λάρνακα διερευνούν υπόθεση φόνου εκ προμελέτης. 

"Άγνωστος ο αριθμός των σφαιρών που δέχθηκε το θύμα", δήλωσε από τη σκηνή του εγκλήματος ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου σημειώνοντας ότι η νεκροτομή που διενεργηθεί στη σορό του 53χρονου θα δώσει απαντήσεις.  Οι κινήσεις των δυο δραστών φαίνεται να καταγράφονται από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στην περιοχή όπου διαπράχθηκε το άγριο φονικό.

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είναι ο πατέρας της Κούλλας, συζύγου του Μάριου Γεωργίου γνωστού ως «Μαριούθκιας» που δολοφονήθηκε στο αυτοκίνητό του το βράδυ της Δευτέρας 19 Απριλίου 2021.

Ήταν γύρω στις 8.30μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για ρίψη πυροβολισμών σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, στη Λάρνακα. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν εντός του εν λόγω χώρου στάθμευσης, ένα αυτοκίνητο. Εντός του οχήματος, εντοπίστηκε νεκρός ο 53χρονος, ο οποίος έφερε αριθμό τραυμάτων, που φαίνεται να προκλήθηκαν από πυροβόλο όπλο.

Από τις μαρτυρίες που συνέλεξε η Αστυνομία, φαίνεται ότι μοτοσικλέτα τύπου σκούτερ, στην οποία επέβαιναν δύο πρόσωπα, ακολουθούσε το όχημα του 53χρονου. Στην προσπάθεια του θύματος, να σταθμεύσει στον πιο πάνω χώρο στάθμευσης, ένας από τους επιβάτες της μοτοσικλέτας, προσέγγισε το αυτοκίνητο και φέρεται να πυροβόλησε τον 53χρονο.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία για διενέργεια εξετάσεων, κατά τις οποίες παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια.


https://www.alphanews.live/cyprus/etsi-epese-nekros-o-53hronos-agnostos-o-arithmos-sfairon-poy-dehthike-thyma


Η Αστυνομία, μετά το μαφιόζικο χτύπημα, τέθηκε σε κόκκινο συναγερμό, αφού γνωρίζει πολύ καλά πως η δολοφονία του συνδέεται άμεσα με ξεκαθάρισμα λογαριασμών και βεντέτες, ενώ έρχεται μερικούς μήνες μετά την εκτέλεση του 34χρονου γαμπρού του, Μάριου Γεωργίου, άλλως «Μαριούθκιας».  

Αμέσως η σκηνή αποκλείστηκε και άρχισαν έρευνες, έπειτα από τις οποίες περισυλλέχθηκαν διάφορα τεκμήρια, ενώ το πρωί της Τετάρτης, μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών, επέστρεψαν στη σκηνή του εγκλήματος, όπου διεξήγαγαν νέες εξετάσεις, ελπίζοντας ότι θα εντοπίσουν επιπρόσθετα στοιχεία, που θα τους βοηθήσουν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης. 

Ήδη, μέλη της Αστυνομίας έχουν αρχίσει να χαρτογραφούν την γύρω περιοχή σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, ώστε να διαπιστωθούν κατά πόσο καταγράφηκαν οποιεσδήποτε κινήσεις. Ήδη πάντως, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους στοιχεία από ένα κλειστό κύκλωμα, στο οποίο φαίνεται μοτοσικλέτα τύπου σκούτερ, στην οποία επέβαιναν δύο πρόσωπα, να ακολουθεί το όχημα του 53χρονου. Στην προσπάθεια του θύματος, να σταθμεύσει στον χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας που διαμένει από τον περασμένο Σεπτέμβρη, ένας από τους επιβάτες της μοτοσικλέτας, προσέγγισε το αυτοκίνητο και φέρεται να πυροβόλησε το θύμα. 

Όπως προκύπτει, το χτύπημα ήταν επαγγελματικό και οι δράστες ήταν καλά διαβασμένοι και γνώριζαν τις κινήσεις του στόχου, αναμένοντας την κατάλληλη στιγμή να πατήσουν την σκανδάλη, από κοντινή απόσταση, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν στο σκοτάδι. 

Όπως φαίνεται από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, ο Ευαγγέλου, δέχθηκε τα πυρά από το πίσω τζάμι του οχήματος, ενώ εκ πρώτης όψεως, φαίνεται οι πως οι σφαίρες που τον έπληξαν είναι πάνω από τρεις, οι οποίες τον βρήκαν στην πλάτη και η μία κοντά στο κεφάλι. 

Ωστόσο, περαιτέρω φως θα ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού, που θα διενεργηθεί από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, στις 10:30, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 


https://www.reporter.com.cy/police/article/901657/ithelan-pasi-thysia-nekro-ton-evangeloy-pano-apo-treis-sfaires-pisoplata-ta-pyra

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: