Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης κατέγραψε το νέο θανατηφόρο στην Πάφο

Εντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία Πάφου για τον εντοπισμό του οδηγού που φέρεται να προκάλεσε το νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με θύμα την Ανδρούλλα Παπαχριστοφόρου, ηλικίας 60 ετών, από την Πάφο, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου. Κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης κατέγραψε το συμβάν.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Νικολάου ανέφερε πως στην άγνωστος οδηγός κτύπησε και παρέσυρε με το αυτοκίνητο του 60χρονη, την οποία τραυμάτισε θανάσιμα, στις 9.15 το βράδυ της Κυριακής, στην οδό Πριάμου, στην Πάφο.
Ο οδηγός, συνέχισε ο κ. Νικολάου, εγκατέλειψε την σκηνή του δυστυχήματος αφήνοντας αβοήθητο το θύμα που ήταν τραυματισμένο και το οποίο μετά την μεταφορά του στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών υπέκυψε στα τραύματα του. Από εξετάσεις που έγιναν στην περιοχή πιθανόν να πρόκειται για αυτοκίνητο μάρκας BMW, παλιού μοντέλου, δίπορτο, χρώματος άσπρου, πρόσθεσε.
Κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της περιοχής φέρεται να κατέγραψε το συμβάν του θανατηφόρου, σύμφωνα με το οποίο ο οδηγός κατέβηκε από το όχημα μόλις αντιλήφθηκε ότι παρέσυρε την 60χρονη, έπιασε με τα χέρια το κεφάλι του και αφού εισήλθε εντός του οχήματος έκανε όπισθεν για να απεγκλωβιστεί η γυναίκα από το όχημα και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.
Απηύθυνε επίσης έκκληση προς το κοινό, αν γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το δυστύχημα, να επικοινωνήσει έστω και ανώνυμα με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή την Τροχαία Πάφου.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: