Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Σάπισε τη γυναίκα του στο ξύλο. Πέθανε μετά από λίγες μέρες στο νοσοκομείο. ΒΙΝΤΕΟ

 

Την τελευταία της πνοή μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον ίδιο της τον σύζυγο άφησε μία 29χρονη γυναίκα στην Αλεξανδρούπολη.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ!!!
Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ η γυναίκα οδηγήθηκε βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο της πόλης έχοντας υποστεί ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της.

Πρόκειται για μία μητέρα τριών παιδιών από την περιοχή της Άβαντος, η οποία στις 5 Δεκεμβρίου επισκέφτηκε εσπευσμένα το τμήμα επειγόντων του πανεπιστημιακού γενικού νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης με τον σύζυγό της, λέγοντας ότι έπεσε από σκάλα σύμφωνα με το thrakinea.gr.  Οι γιατροί άμεσα έκαναν εισαγωγή όπου και διαπίστωσαν ότι είχε ρήξη σπλήνας και ήπατος.

Η 29χρονη υποβλήθηκε σε τέσσερα χειρουργεία, ενώ λόγω του ότι εντοπίστηκε θετική και στον κορωνοϊό νοσηλευόταν στη ΜΕΘ κορωνοϊού. Το βράδυ της Πέμπτης άφησε την τελευταία της πνοή. Για τα αίτια του θανάτου, αλλά και του τραυματισμού της θα διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή.




Η γυναίκα στις 5 Δεκεμβρίου είχε παρουσιαστεί στα Επείγοντα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης με τον άντρα της υποστηρίζοντας πως έπεσε από την σκάλα.

Τελικά όπως αποδείχθηκε από καμία σκάλα δεν είχε πέσει αλλά αντίθετα είχε χτυπηθεί άγρια από τον σύζυγό της. Όπως προκύπτει μάλιστα από το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, η υπόθεση του ξυλοδαρμού αποκαλύφθηκε έπειτα από την πρωτοβουλία ενός συγγενικού προσώπου του θύματος να απευθυνθεί στις Αρχές και να ζητήσει να διερευνήσουν τα χτυπήματα που έφερε στο σώμα της.

Ειδικότερα, όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, στις 8 Δεκεμβρίου, τρεις ημέρες δηλαδή μετά την εισαγωγή της γυναίκας στο νοσοκομείο, πρόσωπο από το στενό συγγενικό της περιβάλλον πέρασε την πόρτα της Αστυνομίας στην Αλεξανδρούπολη αποκαλύπτοντας τα όσα βίωνε η γυναίκα στα χέρια του συζύγου της. Το πρόσωπο αυτό ζήτησε από τους αστυνομικούς να εξετάσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε η γυναίκα.

Τότε ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και έγινε έρευνα από την οποία προέκυψε πως τα τραύματα που έφερε η 29χρονη – είχε υποστεί ρήξη σπλήνας και ήπατος- είναι συμβατά με ξυλοδαρμό.

Δυστυχώς η 29χρονη αφού υποβλήθηκε σε τέσσερα χειρουργεία κατέληξε το βράδυ της Πέμπτης.

Αυτό που αναμένεται πλέον να δώσει περισσότερες απαντήσεις για τις συνθήκες του θανάτου, αλλά και του τραυματισμού της 29χρονης γυναίκας που κατέληξε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης είναι η νεκροψία-νεκροτομή.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν είχε γίνει κάποια καταγγελία στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία, ούτε και ο σύζυγός είχε απασχολήσει ποτέ την Αστυνομία. Ωστόσο εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως το βράδυ που πέθανε η κοπέλα αυτός εξαφανίστηκε.



Δεν υπάρχουν σχόλια: