Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Ο ΣΙΚΑΠ συναντήθηκε με το Δήμαρχο Πόλις Χρυσοχούς

Συνεχίζοντας τις επαφές του, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου – ΣΙΚΑΠ – συναντήθηκε σήμερα με τον δήμαρχο Πόλις Χρυσοχούς Γιώτη Παπαχριστοφή.

Ονησιφόρου Άγγελος – πρόεδρος, Ματθαίου Νίκος – Αναπλ. Πρόεδρος – Εκπρ. Πόλις Χρυσοχούς, Νεοφύτου Γιώργος – Ταμίας – Εκπρόσωπος Τύπου, Καραμάνης Μαρίνος, εκπρόσωπος Πόλις Χρυσοχούς και Κεχριώτης Πέτρος – εκτελεστικός γραμματέας, παρευρέθηκαν στη συνάντηση. Το παρών  του έδωσε  και ο πρόεδρος της ΟΣΙΚΑ Νεόφυτος Θρασυβούλου.

Εξετάζοντας τα προβλήματα της περιοχής, έγινε αναφορά στις άδειες ποτού και λειτουργίας των κέντρων και ζητήθηκε από τον ΣΙΚΑΠ όπως αυτές εκδίδονται κάθε τρία χρόνια, αφού υπάρχει απόφαση της Βουλής.

 Αναφορικά με τα σκιάδια και ανεμοθώρακες, ο δήμαρχος είπε ότι, γίνεται σχεδιασμός της περιοχής του Λατσιού αλλά και του πυρήνα της Πόλης. Οι επιχειρηματίες θα ενημερωθούν για τον τρόπο με τον οποίο θα τοποθετηθούν τα σκιάδια, οι ταμπέλες και οι ανεμοθώρακες. Εταιρεία, τόνισε, έχει αναλάβει το θέμα και βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο. Όλοι, είπε, πρέπει να συμμορφωθούν με τα νέα δεδομένα.

Αναφορικά με την ένταση του ήχου και των ωραρίων λειτουργίας των κέντρων, ο δήμαρχος Πόλις Χρυσοχούς σημείωσε πως πρέπει να ληφθεί μια  απόφαση για ολόκληρη την Επαρχία της Πάφου.

Τέλος, έγινε αναφορά και στο θέμα της έλλειψης προσωπικού στα κέντρα αναψυχής, με τον Δήμαρχο αλλά και τον ΣΙΚΑΠ να τονίζουν πως το μεγάλο αυτό πρόβλημα θα πρέπει να έχει επιλυθεί αρχές του ερχόμενου Φεβρουαρίου, σε διαφορετική περίπτωση θα δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα στη λειτουργία των κέντρων.

Για το θέμα του προσωπικού, σύντομα αναμένονται εξελίξεις που θα ανακοινωθούν από τον ΣΙΚΑΠ.




Δεν υπάρχουν σχόλια: