Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Ξενοδοχειακή σχολή !

Μιχάλης Μιχαήλ΄
υποψ. δημοτικός σύμβουλος Πάφου - ΕΛΑΜ


Η πόλη μας χρειάζεται πραγματικά έργα υποδομής για εργοδότηση των νέων μας .
Για χρόνια ήταν η τουριστική πρωτεύουσα της Κύπρου από ξενοδοχειακές μονάδες και μοναδική γραφικότητα κουλτούρα και ιστορία που με την φιλοξενία των παφιτων μοναδική στην Κύπρο δημιούργησε από μόνη της τουριστικό ρεύμα προς την Πάφο .
Αυτή την στιγμή όλα έχουν αλλάξει με την ανικανότητα των βουλευτών της των δημάρχων και των φορέων της .
Στα ξενοδοχεία μας σήμερα δουλεύουν ξένοι και εκατομμύρια συνάλλαγμα φεύγει κάθε μήνα απο την Πάφο.
.
Εκτός απο αυτό γίνεται και τεράστια ζημιά στο θέμα εξυπηρέτηση και πληροφόρηση για το. Τόπο μας αφού οι ξένοι ειναι ανεκπαίδευτοι και δεν ξέρουν τίποτα για την Κύπρο .
Γίνονται και κακοί πρεσβευτές της Κύπρου προς τον τουρίστα .
Μια ξενοδοχειακή σχολή σωστά σχεδιασμένη και στην σωστή περιοχή θα ήταν ότι καλύτερο για την πόλη και την νεολαία .
Στις διάφορες συναντήσεις των φορέων ακούς πράγματα εξωφρενικά για εξυπηρέτηση κοντόφθαλμων και βλακωδών πολιτικών του στυλ να την φτιάξουμε στην Παντάνασσα στο ημιτελές δημαρχείο κλπ
Αυτά ειναι για να δημιουργούν εντυπώσεις ότι ταχα μου θα γίνει σωστή χρήση του χώρου.
Καμία ξενοδοχειακή σχολή σε Ελβετία και Αυστρία με χρόνια παράδοση στον τουρισμό δεν γίνεται να ειναι στο κέντρο της πόλης .
Θα δημιουργήσει πρόβλημα κυκλοφοριακό κα
Δεύτερο πρέπει να ενσωματώνει ξενοδοχείο για σκοπούς πρακτικής και συνεδριακό κέντρο το οποίο θα ειναι βιώσιμο αφού οι φοιτητές για σκοπούς πρακτικής θα μαγειρεύουν και σερβίρουν με χαμηλά κοστα .
Τρίτο θα προσελκύσει φοιτητές απο τις γύρω χώρες εάν γίνει σωστά με συνεργασία αναγνωρισμένη και καθιερωμένη σχολή του εξωτερικού .
Τέταρτο θα βοηθήσει στην ενοικίαση απούλητων διαμερισμάτων κλπ 
Πέμπτο θα βοηθήσει τα ντόπια προϊόντα αφού θα τα πρόωθα μέσω της διαφήμισης τους απο την σχολή και θα τα κάνει γνωστά στους ξένους επισκέπτες .
Έκτο μέσω των εκθέσεων στο συνεδριακό της σχολής θα προωθούνται τα κυπριακά προϊόντα και εταιρείες και θα δημιουργούνται ευκαιρίες για τους ντόπιους για εξαγωγές κα
Αντί αυτών προσπαθούν να δημιουργήσουν κάτι μη λειτουργίσημο και κοντόφθαλμο όπως τόσα αλλά με διασπάθιση δημοσίου χρήματος για αυτοπροβολή και ψηφοθηρία χωρίς να σκέφτονται το καλό του τόπου !
Τα σχόλια δικά σας.



Μιχάλης Μιχαήλ
υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πάφου - ΕΛΑΜ