Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Λυκόσκυλο επιτέθηκε και σκότωσε άλλο σκύλο



Στην Τερσεφάνου σκύλος ράτσας λυκόσκυλου επιτέθηκε και σκότωσε σκύλο ράτσας Υorkshire mini terrier.

 
Σύμφωνα με την αστυνομία, χθες γύρω στις 17.20, άνδρας από την Τερσεφάνου τηλεφώνησε στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου και ανέφερε ότι δέκα λεπτά προηγουμένως, σκύλος από γειτονική οικία διέφυγε της ιδιοκτήτριας του και αφού εισήλθε εντός  περιφραγμένου εξωτερικού χώρου της οικίας του, δάγκωσε και θανάτωσε το μικρόσωμο θηλυκό σκύλο ράτσας Υorkshire mini terrier, ηλικίας 5 ετών.
 
Ο άνδρας μετέφερε το σκύλο του σε κτηνίατρο στο Κίτι, ο οποίος και διαπίστωσε το θάνατό του.
 
Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου μετέβησαν στη οικία του άνδρα, και από εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν ότι ο σκύλος που εισήλθε στον εξωτερικό περιφραγμένο χώρο είναι ράτσας λυκόσκυλου, μεγαλόσωμος, και ανήκει σε αλλοδαπή που διαμένει σε συγκρότημα κατοικιών στην περιοχή.  
 
Ο άνδρας στην  προσπάθειά του να απομακρύνει το λυκόσκυλο τραυματίστηκε στο χέρι, και διακομίσθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, απολύθηκε.
 
Το λυκόσκυλο παραλήφθηκε από άνδρες του Κοινοτικού Συμβουλίου Τερσεφάνου, που το οδήγησαν συνοδεία της ιδιοκτήτριας του σε χώρο φύλαξης παρά το γήπεδο της κοινότητας.
 
Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.



κυπε