Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Χειροπέδες σε οικιακή βοηθό για τη μεγάλη ληστεία της Λεμεσού

Μια 55χρονη οικιακή βοηθό συνέλαβε η Αστυνομία σε σχέση με την διευκόλυνση των ανακρίσεων για την κλοπή χρηματοκιβωτίου από οικία στη Λεμεσό, δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Η ληστεία καταγγέλθηκε στην Αστυνομία την περασμένη Δευτέρα. Στο χρηματοκιβώτιο βρισκόντουσαν μεγάλα χρηματικά ποσά, χρυσαφικά, πιστωτικές κάρτες και άλλα έγγραφα μεγάλης αξίας που ξεπερνούν τις €250.000.

προηγούμενη ανάρτηση
Χειροπέδες στην 55χρονη οικιακή βοηθό του ζεύγους των Ρώσων από την κατοικία των οποίων άρπαξαν περιουσία 250 χιλιάδων ευρώ.  Καταζητείται για την ίδια υπόθεση ο γιος της. Πρόκειται για Ομογενή η οποία έπιασε δουλειά στην κατοικία των Ρώσων μια βδομάδα πριν.  Ο γιος της είναι γνωστός διαρρήκτης και ήδη καταζητείτο από την αστυνομία για άλλες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, όπως επίσης και για κατοχή όπλου.  Εναντίον της οικιακής βοηθούν ηγέρθησαν υποψίες, αμέσως μετά τον εντοπισμό του άδειου χρηματοκιβωτίου χθες το μεσημέρι σε πισίνα. Αν και η ύποπτο αρνείται, οι ανακριτές είναι σχεδόν πεπεισμένοι ότι ενέχεται στην υπόθεση και αύριο θα την οδηγήσουν ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού.  Παράλληλα γίνονται έρευνες για εντοπισμό του γιου της.