Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Ανοίγουν πόρτες για την πανέμορφη Αντριάνα μετά την μεγάλη της επιτυχία στο Λίβανο. ΦΩΤΟ

Η Αντριάνα  Φιάκκα εκπροσώπησε την Κύπρο στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Miss Europe World 2017  και πήρε τον τίτλο Miss Teen Europe World 2017.


Η Αντριάνα είναι μόλις 17 ετών. Εντυπωσίασε με την παρουσία και την ομορφιά της άλλα και την προσωπικότητά της. Είναι απλή κοπέλα, χαμηλών τόνων γι’ αυτό και κέρδισε τους πάντες. Στο πλευρό της βρίσκεται πάντα η πρόεδρος των παγκόσμιων διαγωνισμών ομορφιάς και Τουρισμού Σταυρούλα Νικολάου η οποία ανέλαβε όλες τις προετοιμασίες της Αντριάνας.


Τις τουαλέτες ανέλαβε ο διάσημος σχεδιαστής Robin Rayaniar από την Αγγλία και την καταπληκτική ενδυμασία της Αντριάνας η σχεδιάστρια μόδας Ρεβέκκα Λαφάκη.  Τα μαλλιά Valentinos hair, Saloon . Αισθητικές περιποίησης  Harmen Beauty spa. Στο Λίβανο κάλυψη του διαγωνισμού έκανε το FASHION TV INTERNATIONAL όπου έκανε πρόταση στην Αντριάνα να είναι από τα μοντέλα του FASHION TV KATHOS.


Η International prestige show productions έκανε πρόταση στην γοητευτική Αντριάνα να λάβει μέρος στο Fashion Week film Festival στις Κάννες τον ερχόμενο Μάιο. Όπως κάθε χρόνο η  prestige show production αναλαμβάνει fashion week film festival το Μάιο στις Κάννες, από 20 – 26 Μάιου.



Η Αντριάνα ευχαριστεί όλους όσοι τη βοήθησαν για να φτάσει μέχρι εδώ και ιδιαίτερα  την PRESTIGE SHOW PRODUCTION , τη Σταυρούλα Νικολάου, Σάκη Νικολάου, για την εμπιστοσύνη που της έδειξαν αλλά και την ηλεκτρονική εφημερίδα ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ για την προβολή της. Ευχαριστεί την οικογένειά της  και όλους που πίστεψαν σε αυτή, το MTV Λιβάνου το AMTV, το INTERNATIONAL DUBAI,  και το  FASHION TV INTERNATIONAL.