Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Άφαντος ο Σώρρας μετά την καταδίκη του


Ένα εικοσιτετράωρο ασύλληπτος συμπληρώνει ο Αρτέμης Σώρρας αλλά και η σύζυγός του, μετά την απόφαση – καταπέλτη του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Πάτρας που τους καταδίκασε σε οκτώ χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή στην έφεση και πενταετή στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων.
Εις βάρος του ζεύγους έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ενώ αναζητούνται τόσο στην ιδιαίτερη πατρίδα του Αρτέμη Σώρρα, στην Πάτρα, όσο και στην Αθήνα.
Παρά τις προκλητικές του δηλώσεις, ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» είχε καταλάβει ότι ο κλοιός γύρω του συνεχώς στένευε. Οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις για την πραγματική οικονομική του κατάσταση διαδέχονταν η μία την άλλη, ενώ άρχισαν να βγαίνουν στο «φως» και οι εις βάρος του μηνύσεις για απάτες.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα, Βάια Ρουγκλίου Σώρρα, ήταν παρούσα το πρωί της Παρασκευής στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου θα εκδικαζόταν η μήνυση για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος που είχαν καταθέσει  εις βάρους τους ο πρώην κουμπάρος τους Φώτης Λεπίδας και ο πρώην συνεταίρος τους Γρηγόρης Δώσης. Σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος του Σώρρα βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο ελπιζοντας να παρει αναβολή, αλλά οταν κατάλαβε ότι η δίκη θα γίνει κανονικα, έφυγε τρέχοντας.
Αμέσως μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και ξεκίνησε από την αστυνομία η επιχείρηση εντοπισμού του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του. Στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι αστυνομικοί επικοινώνησαν και με διάφορα πρόσωπα που τον γνωρίζουν, προσπαθώντας να συλλέξουν πληροφορίες για το πού μπορεί να βρίσκεται ο Σώρρας και η σύζυγός του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και μετά την απόφαση του δικαστηρίου, συνεργάτες του Αρτέμη Σώρρα συνέχισαν να ανεβάζουν κείμενα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook κάνοντας tag και τον πρόεδρο της «Ελλήνων Συνέλευσις». “ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ “ΠΡΟΠΕΤΑΣΜΑ ΚΑΠΝΟΥ”…. “ΑΓΚΥΡΕΣ-ΒΑΡΙΔΙΑ”…. ΟΜΩΣ… ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ : “ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ”.!!!» είναι μία από τις αναρτήσεις.
Συνεργάτες και πιστοί του Σώρρα παρομοιάζουν στο facebook τη δίκη με εκείνη του… Κολοκοτρώνη και του Πλαπούτα, ενώ οι «άπιστοι» τους «τρολάρουν» γράφοντας «Ο Κολοκοτρωνης δε ζητουσε αναβολες επειδη πονουσε η… μεσουλα του. Ετσι ειπε σημερα για να ζητησει τριτη αναβολη ο Σωρρας. Ας κατσει τωρα οχτω χρονια στη μπουζου για τους παιδοτοπους».
Aπό την άλλη η τελευταία ανάρτηση της Βάιας Ρουγκλίου Σώρρα χρονολογείται από το βράδυ της Πέμπτης, οπότε και ανήρτησε μια φωτογραφία με τους… επτά νάνους από το γνωστό παραμύθι και τη φράση «…κάποιοι ξέρουν τι έχετε βάλει στο μήλο…».