Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Δείτε ποιος είναι ο οδηγός που πυροβόλησε εναντίον αυτοκινήτου μετά από τροχαίο


Νεαρός με μαύρο σαλούν αυτοκίνητο είναι σύμφωνα με πληροφορίες ,  ο θερμόαιμος οδηγός που πυροβόλησε με το κυνηγετικό 35χρονο με τον οποίο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα χθες το μεσημέρι.

Τα μέλη της αστυνομίας συνεχίζουν από το πρωί τις έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή την ώρα διεξάγονται σαρωτικές έρευνες στις δυτικές περιοχές της Λεμεσού, σε μια προσπάθεια εντοπισμού του.
Οι έρευνες της αστυνομίας Λεμεσού γίνονται σε συνεργασία με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων συνεχίζουν αφού δεν αποκλείεται ο δράστης να είναι κάτοικος κοινότητας, η οποία εμπίπτει στην διαδικασία των βρετανών.
Ως γνωστό το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι, όταν μετά από τροχαίο ατύχημα στον κυκλικό κόμβο κοντά στο Mall της Λεμεσού, ο δράστης ανέσυρε κυνηγετικό όπλο που είχε στο αυτοκίνητο του και πυροβόλησε εναντίον του δεύτερου αυτοκινήτου με το οποίο είχε συγκρουστεί.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 35χρονου οδηγού που δέχτηκε την επίθεση μετά το ατύχημα οι δύο οδηγοί κατέβηκαν από τα αυτοκίνητα τους και άρχισε η φιλονικία μεταξύ τους που είχε ως αποτέλεσμα τους πυροβολισμούς.