Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Νέες υποθέσεις κυβείας


Συνολικά 318, τραπουλόχαρτα, φίσιες καθώς και χρηματικά ποσά, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν χθες ως τεκμήρια, σε έρευνες που έγιναν βάση δικαστικών ενταλμάτων από μέλη του ΟΠΕ στη Πάφο ,Λάρνακα και Λεμεσό .

Στην επαρχία Πάφου, εντοπίστηκαν οκτώ πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία, δηλαδή ποκεριζέ με φίσιες. Από τη σκηνή παραλήφθηκαν 108 τραπουλόχαρτα, 47 φίσιες καθώς και χρηματικό ποσό.
Συγκεκριμένα, στην επαρχία Λάρνακας, εντοπίστηκαν επτά πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία, δηλαδή ποκεριζέ. Από τη σκηνή παραλήφθηκαν 106 τραπουλόχαρτα.
Επίσης στην επαρχία Λεμεσού, εντοπίστηκαν έξι πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία, δηλαδή ποκεριζέ με φίσιες. Από τη σκηνή παραλήφθηκαν 104 τραπουλόχαρτα, 65 φίσιες καθώς και χρηματικό ποσό.
Όλα τα πιο πάνω πρόσωπα, καθώς και οι υπεύθυνοι των υποστατικών, κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.
Ενόψει της εορταστικής περιόδου, εντατικοποιούνται παγκύπρια οι ήδη στοχευμένες εκστρατείες της Αστυνομίας για πάταξη της κυβείας αλλά και του ηλεκτρονικού τζόγου.

κυπε