Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017

Δείτε αλλοδαπή που έκρυβε την κοκαΐνηΕπιστροφή στο κελί για την 30χρονη Μολδαβή η οποία είχε προφυλακιστεί μετά την σύλληψή της στις 21 Απριλίου στο λιμάνι της Κω, όπου αποβιβάστηκε από το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά έχοντας κρυμμένη κοκαΐνη στα γεννητικά της όργανα και την... κοτσίδα της!Το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου που εκδίκασε την υπόθεση, έριξε «καμπάνα» κάθειρξης οκτώ ετών και χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ στην αλλοδαπή που κατηγορούνταν για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, χωρίς μάλιστα να δώσει αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή της. Μετά την καταδικαστική ετυμηγορία, οδηγήθηκε ξανά στις φυλακές όπου κρατείται τους τελευταίους οκτώ μήνες. 

 Η 30χρονη Μολδαβή είχε υποβληθεί σε σωματική έρευνα από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και στον κόλπο της είχε βρεθεί ένα προφυλακτικό μέσα στο οποίο είχε κρυμμένα 64,50 γραμμάρια κοκαΐνης, ενώ άλλη μια συσκευασία με 22,55 γραμμάρια είχε εντοπιστεί κρυμμένη μέσα στην κοτσίδα των μαλλιών της! 

Οι τελικοί παραλήπτες των ναρκωτικών δεν αποκαλύφθηκαν.http://www.protothema.gr/greece/article/740770/kos-moldavi-ekruve-kokaini-sta-gennitika-organa-kai-tin-kotsida-tis/