Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017

Η φάτνη Κύπριας φωτογράφου στην ΑγγλίαΜια φωτογράφος Κυπριακής καταγωγής που ζει και εργάζεται στη Βρετανία δημιούργησε για τα φετινά Χριστούγεννα μια πρωτότυπη και πανέμορφη φάτνη, η οποία τράβηξε την προσοχή των διεθνών ΜΜΕ αλλά και χιλιάδων χρηστών του διαδικτύου.Πρόκειται για την Coralie Kyriacou, η οποία ειδικεύεται στις φωτογραφήσεις νεογέννητων και χρησιμοποίησε τρισχαριτωμένα μωράκια για να αναπαραστήσει το θαύμα της θείας γέννησης.Σύμφωνα με την Daily Mail, η 33χρονη φωτογράφος από το Weston Super Mare επιστράτευσε τα δίδυμα αδερφάκια, την Χρυσάνθη και τον Λοίζο, για να υποδυθούν τους σημαντικούς ρόλους της Μαρίας και του Ιωσήφ. 

Ο μικρούλης Λίνκολν, ο Κόνορ και ο Ζήνωνας έπαιξαν τους τρεις μάγους με τα δώρα και άλλα τρία μωράκια ανέλαβαν να υποδυθούν ένα προβατάκι, έναν άγγελο και έναν βοσκό.

«Σκέφτηκα ότι θα ήταν ένας υπέροχος τρόπος να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα με νεογέννητα και η ιδέα καρφώθηκε στο μυαλό μου. Πέρασα αρκετές μέρες πριν την φωτογράφηση στήνοντας και προετοιμάζοντας το σκηνικό, ώστε να γνωρίζω πού ακριβώς θα πήγαινε κάθε μωράκι» είπε η φωτογράφος στην βρετανική εφημερίδα. 

Όσο για τα πανέμορφα μοντέλα, είναι όλα μεταξύ 8 και 26 ημερών και σίγουρα αυτή η πρωτότυπη φωτογραφία θα γίνει το καλύτερο αναμνηστικό για τα πρώτα τους Χριστούγεννα στη Γη.


http://www.protothema.gr/zoi/article/742673/deite-tin-uperohi-fatni-kuprias-fotografou-stin-agglia-pou-egine-viral/