Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Θυμίζει βουρτσάκι τουαλέτας. ΦΩΤΟ



Την οργή και τη χλεύη των κατοίκων της Ρώμης έχει προκαλέσει η εμφάνιση του χριστουγεννιάτικο δέντρου στην πιάτσα Βενέτσια με πολλούς να το παρομοιάζουν με βουρτσάκι τουαλέτας.



Το δέντρο έριξε τις περισσότρες από τις πευκοβελόνες του δύο εβδομάδες μετά την τοποθέτησή του με αποτέλεσμα η όψη του να είναι τουλάχιστον θλιβερή.



«Είναι ντροπή. Θλίβομαι οπότε το κοιτάω» δήλωσε κάτοικος της «αιώνιας πόλης» λέγοντας ότι μοιάζει με ξεπουπουλιασμένο κοτόπουλο. «Πώς μπόρεσαν να έκαναν αυτή την επιλογή για μια πόλη όπως η Ρώμη;» αναρωτήθηκε μια δεύτερη κάτοικος. «Το δέντρο είναι "νεκρό". Είναι σαν να είναι μια μεταφορά για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πόλη» σχολίασε ένας τρίτος με έναν τέταρτο να κάνει την αιχμηρή ερώτηση: «πότε είναι η κηδεία του;». 


Σύμφωνα με την εφημερίδα Il Messaggero η έρευνα έδειξε ότι η κατάσταση του δέντρου οφείλεται σε λάθος κατά τη μεταφορά του από τη βόρεια Ιταλία στη Ρώμη.

Σημειώνεται ότι για τη μεταφορά του ύψους 20 μέτρων δέντρου κόστισε 50.000 ευρώ.

Οι κάτοικοι της Ρώμης ζητούν πλέον απαντήσεις από τη δήμαρχο Βιρτζίνια Ράτζι, ένα από τα πιο προβεβλημένα στελέχη του κινήματος 5 αστέρων.


http://www.protothema.gr/world/article/742852/i-romi-epathe-ioannina-hamos-gia-to-hristougenniatiko-dedro-pou-thumizei-vourtsaki-toualetas/