Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Δείτε πόσα χρόνια κατέληξε 31χρονος πίσω από τα σίδερα για το φόνο της Κύπριας

Ποινή φυλάκισης 29 ετών επιβλήθηκε στον 31χρονο Kasim Lewis για τη δολοφονία της Κύπριας, Ιουλιάνας Τούντος στο Λονδίνο.

Η 22χρονη Ιουλιάνα Τούντος, η οποία εργαζόταν σε μπαρ, είχε βρεθεί νεκρή σε πάρκο στις 27 Δεκεμβρίου 2017, ενώ προηγουμένως είχε δηλωθεί ελλείπον πρόσωπο από την οικογένειά της. 
Σύμφωνα με το BBC η Κύπρια είχε τραύματα στον λαιμό, στην κοιλιακή χώρα και στον καρπό από σπασμένο μπουκάλι.
Ο 31χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία, κρίθηκε ένοχος για το έγκλημα από το δικαστήριο του Old Bailey.
Όπως ανέφερε ο Εισαγγελέας Crispin Aylett QC: «Αν και δεν υπάρχουν στοιχεία ότι η Ιουλιάνα είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά, εντούτοις διαφαίνεται ότι τα κίνητρα της επίθεσης ήταν σεξουαλικά και σαδιστικά».
Μετά την επίθεση, ο 31χρονος, πήρε μετρητά από το πορτοφόλι της.
Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, η Τούντος, μόλις είχε τελειώσει τη βάρδια της από το μπαρ, είχε σκοπό να περάσει τα Χριστούγεννα με φίλους της, αλλά αποφάσισε να περάσει από το σπίτι της για να πάρει κάποια πράγματα.
Στις 20:33 το βράδυ κάμερα CCTV την κατέγραψε να μπαίνει στο πάρκο Finsbury. Όταν δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού με τους φίλους της, προσπάθησαν να την εντοπίσουν χωρίς αποτέλεσμα.
Το άψυχο σώμα της εντοπίστηκε από τους φίλους της τελικά. Μάλιστα, σοκάρουν οι περιγραφές για το τραύμα που έφερε σύμφωνα με τα δικαστήριο, αφού «έμοιαζε με το σύμβολο του Batman». 
Στο κινητό του δράστη από την άλλη βρέθηκε πορνογραφικό υλικό με μια γυναίκα να είναι δεμένη με σύρματα.