Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα στην Κύπρο

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη κατά διαστήµατα.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά αυξηµένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται από το µεσηµέρι και µετά, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά και βόρεια παράλια, στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 22 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά στα ανατολικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, εκτός από τα ανατολικά παράλια όπου θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Πέµπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά αυξηµένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται από το µεσηµέρι και µετά, πιθανό να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά.
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο την Πέµπτη και την Παρασκευή ενώ το Σάββατο πτώση.
Πηγή: ΚΥΠΕ