Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Βγαίνουν ποντίκια από εγκαταλελειμμένη κατοικία στο κέντρο της Πάφου. Ανάστατοι οι γείτονες. ΦΩΤΟ



Γέμισε ποντίκια συγκεκριμένη περιοχή της Πάφου, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να βρίσκονται σε απόγνωση.
Από εγκαταλελειμμένο σπίτι στο κέντρο της Πάφου βγαίνουν ποντίκια και κάθε λογής τρωκτικών. Τα ποντίκια τρέχουν δεξιά και αριστερά και μπαίνουν στα γειτονικά σπίτια.
Ένοικος διπλανής οικίας μας έστειλε και την φωτογραφία που δημοσιοποιούμε. Ένα ποντικό μέσα στην αυλή του. Τον είδε να έρχεται από την διπλανή, εγκαταλελειμμένη κατοικία.  Φανερά τρομαγμένος ο άνθρωπος, ενημέρωσε όπως μας είπε, το Δήμο Πάφου.

Ενημερώθηκε, ανέφερε, και συγκεκριμένο πρόσωπο που είναι σε επαφή με τον ιδιοκτήτη της  εγκαταλελειμμένης κατοικίας, που ζει στο εξωτερικό . 
Τον κάλεσε να κόψει τα χόρτα από την αυλή και να βάλει φάρμακα για τα ποντίκια και τα τρωκτικά  μέσα στο σπίτι. Μέχρι τώρα βέβαια, δεν έχουν ληφθεί οποιαδήποτε μέτρα. Ούτε από τον ιδιοκτήτη της κατοικίας αλλά ούτε και από το Δήμο Πάφου. Έτσι, οι γύρω ένοικοι των σπιτιών ζουν με το φόβο, μήπως και μπουν τα ποντίκια μέσα στα σπίτια τους.

Ζητούν εδώ και τώρα τη λήψη μέτρων. Σήμερα κιόλας ή το αργότερο αύριο το πρωί η εγκαταλελειμμένη κατοικία επιβάλλεται να έχει καθαριστεί.

Πάφος 2018. Ευρώπη. Τέτοιες εικόνες δεν μας τιμούν. Δεν τιμούν μια Ευρωπαϊκή χώρα. Μια τουριστική χώρα.  Επιτέλους οι αρμόδιοι ας αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ παρακολουθεί το θέμα και θα επανέλθει. Αναμένουμε αύριο το Δήμο Πάφου να παράμβει, αφού ο ιδιοκτήτης της κατοικίας, την έχει εγκαταλείψει και αδιαφορεί για τα προβλήματα που δημιουργούνται.