Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Δείτε τι αποκαλυπτικά στοιχεία έδωσε ο Βούλγαρος για το αιματηρό επεισόδιο στη Λεμεσό

Ο 35χρονος Βούλγαρος τοποθετεί τον εαυτό του στο αυτοκίνητο και εμπλέκει τον καταζητούμενο Ηλία Μούζο στην υπόθεση, δείχνοντας τον ως τον ηθικό αυτουργό και μάλιστα ως το πρόσωπο που βρισκόταν εντός του αυτοκινήτου ενοικιάσεως και πυροβόλησε κατά των δύο αστυνομικών με αυτόματο όπλο.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του 35χρονου Βούλγαρου, ο ίδιος ξεκίνησε με τον 31χρονο από την Πάφο με σκοπό να παραλάβουν ένα πακέτο όπως άκουσε τον 31χρονο Βουλή να λέει όταν μιλούσε με τον Ηλία Μούζο στο τηλέφωνο. Υπέθεσε -όπως είπε- ότι πήγαιναν για να παραλάβουν ναρκωτικά ή χρήματα.
Ο 35χρονος οδηγούσε και ο 31χρονος του έδινε οδηγίες ζητώντας του να οδηγεί χωρίς να κάνει ερωτήσεις. Ακολούθως άλλαξαν θέσεις. Κάπου στη γέφυρα του Αγίου Συλά σταμάτησαν και εκεί εμφανίστηκε πεζός ο Ηλίας Μουζος ο οποίος κρατούσε μία πράσινη νάιλον σακούλα, μέσα στην οποία υπήρχε ένα αυτόματο όπλο.
Όταν μετέβησαν στο σημείο, σύμφωνα με τη μαρτυρία του, Μούζος και Βουλής συζητούσαν για αρκετή ώρα και σχεδίαζαν τη δολοφονία συγκεκριμένου προσώπου. Όπως είπε ο Μούζος καθόταν πίσω από τη θέση του συνοδηγού. Όταν τους πλησίασε το περίπολο -ισχυρίστηκε- ο Μούζος που κρατούσε το όπλο όπλισε και πυροβόλησε προς το μέρος των αστυνομικών με μία ριπή από τον ανεμοθώρακα του αυτοκινήτου που επέβαιναν.