Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Η δασκάλα που έκανε σεξ με ανήλικο μαθητή της, ταυτόχρονα τα είχε και με άλλον



«Φρένο» στην ανήθικη δράση της 27χρονης δασκάλας Μπρίτανι Ζαμόρα θα μπορούσε να βάλει η διεύθυνση του σχολείου της Αριζόνα όπου εργαζόταν, αφού μόλις έξι εβδομάδες πριν τη σύλληψή της είχε λάβει μια καταγγελία για ανάρμοστη σχέση της με έναν άλλον μαθητή!





Η 27χρονη συνελήφθη στα τέλη Μαρτίου με την κατηγορία ότι έκανε τρεις φορές σεξ με 13χρονο μαθητή της, τη μία φορά μάλιστα μέσα στην τάξη! Τον παράνομο ερωτικό δεσμό ανακάλυψαν οι γονείς του αγοριού, μέσω μιας εφαρμογής που είχαν εγκαταστήσει στο κινητό του, η οποία εντόπιζε ύποπτες-λέξεις κλειδιά.



Ο σύζυγος της διεστραμμένης δασκάλας είχε καλέσει τότε τους γονείς του 13χρονου, ικετεύοντάς τους να μην καταγγείλουν την γυναίκα του στις Αρχές, και λέγοντας πως η κακοποίηση του γιου τους ήταν ένα «στιγμιαίο λάθος» της 27χρονης. Όπως φαίνεται όμως η Ζαμόρα είχε επαναλάβει το ίδιο... «λάθος» με έναν άλλον ανήλικο, μερικές εβδομάδες νωρίτερα. 



Αν η διεύθυνση του σχολείου είχε κάνει σωστά τη δουλειά της, ισχυρίζονται οι γονείς του τελευταίου θύματος της δασκάλας, ο γιος τους θα μπορούσε να είχε... γλιτώσει από τα νύχια της. 



Οι καταγγελίες που είχαν γίνει στο σχολείο περίπου ενάμιση μήνα πριν τη σύλληψη της Ζαμόρα έκαναν λόγο για «εξωσχολικά ραντεβού» της 27χρονης με ένα άλλο ανήλικο μαθητή της τάξης της. Κατά την έρευνα της διεύθυνσης, είχε διαπιστωθεί ότι η συγκεκριμένη καθηγήτρια έδειχνε όντως «εύνοια» στο εν λόγω αγόρι, αλλά μην έχοντας άλλα αποδεικτικά στοιχεία για ερωτικό δεσμό, οι αρμόδιοι περιορίστηκαν απλώς στο να της κάνουν μια σύσταση. 



Οι γονείς του 13χρονου που αποτέλεσε το επόμενο «θύμα» της Ζαμόρα σκέφτονται να υποβάλουν τώρα μήνυση κατά του σχολείου, αφού δεν προστάτεψε τον γιο τους αλλά ούτε και τα άλλα αγόρια από τις ανεξέλεγκτες ορέξεις της 27χρονης.


https://www.protothema.gr/world/article/784036/i-27hroni-daskala-pou-ekane-sex-me-13hrono-evgaine-me-enan-akomi-aniliko-mathiti-tis/