Τρίτη, 15 Μαΐου 2018

Νέα τραγωδία στην Κύπρο. Δείτε τι έγινε

Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο μπάνιο της, ενώ στο δωμάτιο μύριζε καπνός. Το γεγονόςέλαβε χώρα στην περιοχή Κάππαρη της Επαρχίας Αμμοχώστου.

Νέο θύμα γυναίκα από τη Βρετανία μόνιμη κάτοικος Κύπρου ηλικίας37 ετών.
Την Αστυνομία ενημέρωσε γύρω στις 18.00 φιλικό πρόσωπο της άτυχης Βρετανίδας η οποία μάταια προσπαθούσε να την εντοπίσει σήμερα.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ΑΔΕ Αμμοχώστου, Ανδρέα Κωνσταντίνου, η Αστυνομία έφθασε στη σκηνή και αμέσως ενημέρωσε την Πυροσβεστική προκειμένου να παραβιαστεί η οικία.
Η φίλη της ανέφερε ότι όταν μετέβη στο σπίτι της μύριζε καπνός. Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού ενώ στο δωμάτιο υπήρχε καπνός.
Μέλη της Πυροσβεστικής έφθασαν στην περιοχή και παραβίασαν την πόρτα που ήταν κλειστή. Υπήρχε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οσμή από καπνό αλλά δεν υπήρχε φωτιά. Εντός του σπιτιού υπήρχαν καμένα αντικείμενα που εικάζεται ότι κάηκαν από φωτιά που έσβησε προτού καταφθάσουν πυροσβέστες στη σκηνή.
Αυτοψία στη σκηνή διενήργησε ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους ο οποίος εκ πρώτης όψεως απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας ενώ αύριο στις 11.00 θα διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό της άτυχης γυναίκας προκειμένου να διαφανούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.