Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Δείτε γιατί αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα

φώτο αρχειο
Αστυνομικός, υπεύθυνος για μεταφορά νεκρών από φυσικά αίτια, φαίνεται - σύμφωνα με καταγγελία - να έκλεβε χρυσαφικά από νεκρούς. 

Όπως καταγράφει σχετική καταγγελία που υπάρχει στα χέρια της Αστυνομίας, η δράση του αστυνομικού φέρεται να αποκαλύφθηκε όταν στα γραφεία της Αστυνομίας έφθασε καταγγελία από οικείους θανούσας ότι είχαν χαθεί τιμαλφή (δακτυλίδια) που έφερε πάνω της κατά τη μεταφορά της.
Ο ίδιος φέρεται να ενημερώθηκε για την καταγγελία και τότε ήταν που αναγκάστηκε να παραδεχθεί τη δράση του. Οδηγήθηκε, μάλιστα, στο σημείο να αγοράσει πίσω τα τιμαλφή από το πρόσωπο στο οποίο τα είχε πωλήσει!
Εναντίον του διερευνάται ποινική υπόθεση από το ΤΑΕ Λευκωσίας και ορίστηκε ερευνών λειτουργός για την πειθαρχική έρευνα, ενώ, παράλληλα, τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα.

Αναφορικά με σημερινά δημοσιεύματα σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, που αφορούν μέλος της Αστυνομίας που τέθηκε σε διαθεσιμότητα, για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής, διευκρινίζονται τα ακόλουθα: 

Από την πρώτη στιγμή που περιήλθε σε γνώση της Αστυνομίας το πιο πάνω περιστατικό, το εν λόγω μέλος τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα, διερευνάται εναντίον του τόσο ποινική υπόθεση, όσο και πειθαρχική, για την οποία ορίστηκε Ερευνών Αξιωματικός.