Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

15χρονη πέθανε από κορωνοϊό

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου στο νοσοκομείο της Θήβας 15χρονης που ήταν θετική στον κορωνοϊό.

Η κοπέλα,  με σοβαρό αδιάγνωστο υποκείμενο νόσημα, εισήχθη σήμερα το  πρωί στο νοσοκομείο και βρέθηκε θετική στο τεστ κορωνοϊού, στο οποίο υπεβλήθη. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξε αργότερα μετά από ανακοπή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη 15χρονη είχε εξαιρετικά υψηλές τιμές σακχάρου, και όπως διαπίστωσαν οι γιατροί αδιάγνωστο σακχαρώδη διαβήτη.

Η μητέρας της, επίσης θετική στον κορωνοϊό, νοσηλεύεται διασωληνωμένη από χθες στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός", όπου μεταφέρθηκε. 

Για τον θάνατο του κοριτσιού, μίλησε ο αδερφός της στον Alpha, λέγοντας αρχικά ότι και ο ίδιος ήταν αρνητής της πανδημίας. «Όλος ο κόσμος πρέπει να αφήσει αυτά που κάνει και πιστεύει για τον κορωνοϊό να μαζευτεί στο σπίτι και να προσέξει την υγεία του και την οικογένειά του. Ο θάνατος δεν κάνει διακρίσεις, ούτε είναι δίκαιος ούτε ευγενικός, σε χτυπάει εκεί που δεν το περιμένεις», είπε.

Αναφερόμενος στη μητέρα του είπε ότι νοσηλεύεται διασωληνωμένη στον Ευαγγελισμό, με υποκείμενα νοσήματα ζάχαρο, διαβήτη, και παχυσαρκία ενώ της είχαν ανιχνεύσει στην αξονική αδυναμία στους πνεύμονες για αυτό και χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

«Είχε πάρα πολύ κακά συμπτώματα. Ξεκίνησαν από την Παρασκευή όλοι και είχαν αρρωστήσει με κορωνοϊό στο σπίτι, πατέρας, μάνα και αδερφή. Στην αρχή τους είπαν οι γιατροί να καθίσουν στο σπίτι καραντίνα και να τηρήσουν τις οδηγίες και την Δευτέρα δέχθηκαν εντολή να πάνε στο νοσοκομείο της Θήβας για τον καθιερωμένο έλεγχο», είπε ο αδερφός της 15χρονης εξηγώντας ότι τότε βρήκαν στο 78 το οξυγόνο της μητέρας του και την έστειλαν στον Ευαγγελισμό. Όσον αφορά στην αδερφή του, ο νεαρός άφησε αιχμές για τον παιδίατρο που την εξέτασε καθώς είπε ότι είχε φαρυγγίτιδα και της έδωσε φάρμακα. «Είχε τα πιο κλασικά συμπτώματα κορωνοϊού, βήχα και πυρετό, που μας τα λένε και τα ξέρουμε από την αρχή», εξήγησε.

Η νεαρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις 5 τα ξημερώματα καθώς δεν μπορούσε να σταθεί ούτε στα πόδια της. «Σήμερα το πρωί που πήγε ο πατέρας μου να δει τι συνέβαινε του λένε ότι χάθηκε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν ξέρω τι άλλο θα μου ξημερώσει τις επόμενες μέρες, ότι και να μου πουν δεν απαλύνει τον πόνο μου, έχασα την αδερφούλα μου, ήταν το άλλο μου μισό», είπε συγκινημένος. «Στέρεψαν τα δάκρυά μου», είπε χαρακτηριστικά. «Όσοι είναι συνωμοσιολόγοι, να το σκεφτούν πάρα πολύ καλά», σημείωσε.


https://www.iefimerida.gr/ellada/thiba-aderfostis-15hronis-pethane-koronoio-diasolinomeni-i-mitera


Δεν υπάρχουν σχόλια: