Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Διπλό φονικό. 57χρονος σκότωσε τη σύζυγο και το γιο του

Οικογενειακή τραγωδία στους Εργάτες. Μητέρα και γιος έπεσαν νεκροί από τις μαχαιριές του πατέρα ο οποίος εγκατέλειψε τη σκηνή του εγκλήματος και αναζητείται από την Αστυνομία. 

 
Το αποτρόπαιο θέαμα αντίκρυσε πρώτη η αδελφή της 51χρονης γυναίκας, η οποία άκουσε φωνές και έτρεξε να δει τι συμβαίνει. 
Εκεί αντίκρυσε νεκρούς την αδελφή της και τον 20χρονο. 
 
Η αδελφή της 51χρονης έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία ενώ κατάθεση έδωσε και αυτόπτης μάρτυρας. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος δράστης τραυμάτισε με μαχαίρι και τον δεύτερο γιο του, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και βρίσκεται εκτός κινδύνου. 
 
Στη σκηνή έσπευσαν με το πρώτο φως της μέρας ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ιατροδικαστές και μέλη του ΤΑΕ. 
 
Μιλώντας στο SigmaLive ο Κοινοτάρχης των Εργατών, Ανδρέας Γεωργίου, ανέφερε ότι η οικογένεια δεν είχε απασχολήσει την Κοινότητα ξανά. 
 

Στις έρευνες για εντοπισμό του δράστη συνδράμει και ελικόπτερο




Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκεται η Αστυνομία, η οποία τέθηκε σε κόκκινο συναγερμό με το πρώτο φως της ημέρας, μετά τη διάπραξη του διπλού φονικού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 57χρονος πατέρας, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου το πρωί την 52χρονη σύζυγο του και τον 20χρονο γιό του, ενώ τραυματίστηκε και ο δεύτερος νεαρός γιός του ζεύγους που διέμενε στο ίδιο σπίτι.

Η αδερφή της 52χρονης, είχε ακούσει φωνές και καβγάδες και όταν προσέτρεξε στην οικία της αδελφής της, είδε την 52χρονη και τον 20χρονο νεκρούς και τραυματισμένο το δεύτερο γιο της οικογένειας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται εκτός κινδύνου.

Στο σημείο έχουν κληθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που διεξάγουν έρευνες, ενώ μέλη της Αστυνομίας εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του δράστη. Στις έρευνες συνδράμει και ελικόπτερο της Αστυνομίας.


https://www.reporter.com.cy/police/article/776886/toys-machairose-mechri-thanatoy-travmatistike-o-defteros-gos-akoyse-tis-fones-i-adelfi-toy-thymatos-pics




Εντατικές είναι οι έρευνες της Αστυνομίας σε μια προσπάθεια να στήσουν το πάζλ για το διπλό φονικό που σημειώθηκε γύρω στις 6 το πρωί σήμερα στην επαρχία Λευκωσίας στην περιοχή Εργάτες.

Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση πρόκειται για οικογένεια Ελληνοκυπρίων. Συγκεκριμένα ο πατέρας είναι ηλικίας 58, ενώ η σύζυγος και γιος του 52 και 20 ετών αντίστοιχα.

Τα θύματα και τον δεύτερο γιο της οικογένειας που ήταν τραυματισμένος εντόπισε η αδερφή της 52χρονης η οποία διαμένει δίπλα και αφού άκουσε φωνές από το σπίτι προσέτρεξε στην οικία τους.

Σύμφωνα με τον κοινοτάρχη της περιοχής Αντρέα Γεωργίου, ο οποίος μίλησε στο Omegalive, η οικογένεια δεν είχε ποτέ απασχολήσει την κοινότητα στο παρελθόν ούτε είχε προκαλέσει ποτέ το οποιοδήποτε πρόβλημα.

Μάλιστα, όπως μας ανέφερε η οικογένεια παρακολουθείτο κατά καιρούς από το γραφείο ευημερίας. Την ίδια ώρα σημείωσε πως η κοινότητα βοηθούσε με όποιο τρόπο μπορούσε την οικογένεια καθώς αντιμετώπιζε κάποια οικονομικά προβλήματα. Συγκεκριμένα,  η κοινότητα βοηθούσε μέσω κάποιων πακέτων τις εορτές αλλά όπως δήλωσε γενικά ήταν μια ήσυχη οικογένεια.

Υπενθυμίζεται ότι ο άντρας σκότωσε τη σύζυγο και τον γιό του.  Τόσο η γυναίκα όσο και ο γιός φέρουν τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο κατά πάσα πιθανότητα μαχαίρι.

Ο δράστης τραυμάτισε και τον δεύτερο γιο της και εγκατέλειψε το σπίτι προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ το φονικό όπλο δεν έχει εντοπιστεί ακόμα

Στη σκηνή έσπευσαν και ιατροδικαστές ενώ, η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη με τη συμμετοχή και του ελικοπτέρου της Αστυνομίας.



https://omegalive.com.cy/astynomika/2021/02/11/%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CE%B8%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BE%CE%B5-%E2%80%93/

Δεν υπάρχουν σχόλια: