Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2021

Σκότωσε τη μητέρα του και τον πατριό του με μπαστούνι του baseball

Ένας άντρας από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ κατηγορήθηκε ότι χτύπησε θανάσιμα τη μητέρα και τον πατριό του στο σπίτι τους νωρίτερα αυτό το μήνα. 

Ο Nelson Fermin Garibay, 44 ετών, αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες δολοφονίας και έναν αριθμό προμελετημένων απόπειρων δολοφονίας.

Ο Nelson βρισκόταν στο σπίτι της μητέρας του, Irman Garibay, και του πατριού του, Mario Flores-Romero, στις 11 Ιανουαρίου, όταν αναφέρθηκαν κραυγές στην αυλή τους.

Οι αστυνομικοί  έφτασαν στη σκηνή για να βρουν τον 73χρονο άνδρα νεκρό στην αυλή και την 65χρονη γυναίκα νεκρή στο γκαράζ. Και οι δύο προφανώς είχαν ξυλοκοπηθεί μέχρι θανάτου με ρόπαλο του μπέιζμπολ, σύμφωνα με δελτίο τύπου από τον εισαγγελέα του Λος Άντζελες. Ο 37χρονος αδερφός του Garibay στεκόταν επίσης έξω από την κατοικία, τραυματισμένος.

Είπε στις αρχές ότι ο 44χρονος τους είχε επιτεθείς πριν φύγει με το αυτοκίνητό του. Ο αδερφός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραυματισμούς που δεν απειλούν τη ζωή και οι αρχές πέρασαν τις επόμενες 10 ημέρες να κυνηγούν τον δράστη αναφέρει το People.

Κατηγορήθηκε για δύο κατηγορίες δολοφονίας και μία κατηγορία για «σκόπιμη, εσκεμμένη και προμελετημένη» απόπειρα δολοφονίας, σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα.

Οι αστυνομικοί δεν γνωρίζουν ακόμα τι προκάλεσε την οργή του και έφτασε στο σημείο να σκοτώσει τους δύο ανθρώπους. 

Η εγγύηση του Garibay ορίστηκε αρχικά στα 5 εκατομμύρια δολάρια, αλλά τώρα κρατείται χωρίς εγγύηση, σύμφωνα με τα διαδικτυακά αρχεία κρατουμένων. Θα μπορούσε να αντιμετωπίσει 57 χρόνια ισόβιας κάθειρξης σε κρατική φυλακή εάν καταδικαστεί.https://www.eirinika.gr/article/217471/kalifornia-44hronos-skotose-ti-mitera-toy-kai-ton-patrio-toy-me-mpastoyni-toy

Δεν υπάρχουν σχόλια: