Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Ο Ηλίας Μυριάνθους ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του στις βουλευτικές εκλογές του ερχόμενου Μαϊου


Ο βουλευτής της ΕΔΕΚ Πάφου Ηλίας Μυριάνθους, που επαναδιεκδικεί στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές του ερχόμενου Μαϊου, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook κι επίσημα την υποψηφιότητά του.
 

Φίλες και φίλοι

Ανακοινώνω σήμερα και επίσημα την υποψηφιότητα μου στις Βουλευτικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου με το ψηφοδέλτιο του ΚΣ ΕΔΕΚ .
Αναμφίβολα η περίοδος που διανύουμε , τόσο με καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες λόγω της πανδημίας ,αλλά κυριότερα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος με τα σκάνδαλα και την διαπλοκή ,έχουν οδηγήσει τους πολίτες στην απαξίωση των πολιτικών και της πολιτικής .
Παρόλα αυτά οι πολίτες δεν πρέπει , με την δικαιολογημένη οργή που τους κυριεύει , να αδιαφορήσουν για το ποιοι θα είναι αυτοί που θα τους εκπροσωπήσουν για τα επόμενα πέντε χρόνια στην νέα σύνθεση της Βουλής .
Οι πολίτες οφείλουν με την ψήφο τους και όχι με την αποχή , να δώσουν δύναμη και στήριξη σε αυτούς που πραγματικά πιστεύουν ότι θα τους εκπροσωπήσουν επάξια , μακριά από διαπλοκές ,συμφέροντα και σκάνδαλα .
Να δώσουν στήριξη με την ψήφο τους σε τίμιους , εργατικούς απλούς και ειλικρινείς πολιτικούς .
Ζητώ λοιπόν από εσάς να με κρίνετε και να με συγκρίνετε για όλα αυτά που είμαι , για όλα αυτά που πάλεψα τόσα χρόνια , να με εμπιστευθείτε και να με στηρίξετε με την ψήφο σας για να συμπορευτούμε μαζί.
Η υπόσχεση μου σε εσάς ,είναι ότι θα συνεχίσω απλά και ταπεινά , με θέσεις και επιχειρήματα , να παλεύω για εσάς και για την επαρχία μας .
Πάντα με σοβαρότητα και με λόγο ήπιο αλλά διεκδικητικό .
Με εκτίμηση
Ηλίας Μυριάνθους
Βουλευτής Πάφου
Υποψήφιος Βουλευτής ΚΣ ΕΔΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: