Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Συνεχίζονται και σήμερα οι εμβολιασμοί στο ΓΝ Πάφου

Χωρίς κανένα πρόβλημα συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου σύμφωνα με τον Διευθυντή του κρατικού νοσηλευτηρίου της πόλης Δρ. Σπύρο Γεωργίου, προσθέτοντας πως σήμερα προγραμματιζεται να γίνουν 150 εμβολιασμοί.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Δρ. Γεωργίου ανέφερε πως οι εμβολιασμοί στο Νοσοκομείο της Πάφου συνεχίζονται κανονικά και σήμερα θα γίνουν 150 εμβολιασμοί στην ηλικιακή ομάδα άνω των 83 ετών.
Ο Δρ. Γεωργίου ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη Κυριακή θα γίνει εξόρμηση στο Αγροτικό Υγειονομικό Κέντρο Σαλαμιούς μετά από σχετικό προγραμματισμό του Υπουργείου Υγείας για τον περιφερειακό εμβολιασμό των ηλικιωμένων της περιοχής, όπως είπε.
Σύμφωνα με το Διευθυντή του Νοσοκομείου Πάφου, ακολουθούνται κατά γράμμα οι οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και ανάλογα με την πλατφόρμα.
Ερωτηθείς σχετικά ανέφερε, πως η ομάδα εμβολιασμού αποτελείται από επισκέπτριες υγείας, σημειώνοντας πως στο Νοσοκομείο Πάφου υπάρχουν δύο σημεία εμβολιασμού. Πρόσθεσε δε, πως όλη η διαδικασία συνεχίζεται ομαλά με κανονικούς και γοργούς ρυθμούς λόγω και της σωστής οργάνωσης που έχει επιτευχθεί.
Στο μεταξύ πρόσθεσε πως στο ΓΝ Πάφου συνεχίζονται και οι εμβολιασμοί της δεύτερης δόσης των επαγγελματιών υγείας, ενώ, όπως είπε, μέχρι στιγμής έχουν εμβολιασμοί πέραν των διακοσίων επαγγελματιών υγείας.
Επιπρόσθετα ο Δρ. Γεωργίου ανέφερε πως τις μέρες της Τετάρτης, Πέμπτης και Παρασκευής γίνονται τα rapid test στο Νοσοκομείο Πάφου για το προσωπικό.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: