Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Συνεχίζονται τα rapid test στην Πάφο

Συνεχίζεται ο δωρεάν έλεγχος εργαζομένων και γενικού πληθυσμού με τα τεστ αντιγόνου στην Επαρχία Πάφου με τη λειτουργία έξι κινητών μονάδων δειγματοληψίας χωρίς να σημειωθεί περαιτέρω αύξηση τους παρά την μεγάλη προσέλευση που παρατηρείται μετά την επαναδραστηριοποίηση των εργαζομένων.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των πολιτών, για την περίοδο 4-7 Φεβρουαρίου οι έξι μονάδες δειγματοληψίας θα λειτουργήσουν στην Επαρχία Πάφου με διευρυμένο ωράριο.

Συγκεκριμένα, κινητές μονάδες θα λειτουργήσουν στην Εκκλησία Αποστόλων Παύλου και Βαρνάβα, Πάφος 8.30 π.μ.-6 μ.μ. Πρώην Οικία Επάρχου, Πάφος (Οδός Γρίβα Διγενή) 8.30 π.μ.-6 μ.μ., στην Εκκλησία Αποστόλου Ανδρέα, Πόλη Χρυσοχούς 8.30 π.μ.-1 μ.μ . Επίσης στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Κοινοτικού Συμβουλίου Έμπας 2 μ.μ.-6 μ.μ., Κοινοτικό Ιατρείο Τίμης 8.30 π.μ.-1 μ.μ., και στην Εκκλησία Αγίας Παρασκευής, Γεροσκήπου 1.30 μ.μ.-6 μ.μ.
Εξάλλου χτες, διεκπεραιώθηκαν 137 εργαστηριακές εξετάσεις, που λήφθηκαν στο πλαίσιο ελέγχου επιβατών στα Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, χωρίς τον εντοπισμό κρούσματος.
Επίσης χτες έγιναν στα έξι σημεία που λειτούργησαν στην Επαρχία Πάφου 2.512 rapid test εκ των οποίων τα 2 ήταν θετικά και το ποσοστό θετικότητας ανήλθε στο 0,08%. Στους Οίκους Ευγηρίας στην Επαρχία Πάφου διενεργήθηκαν 75 rapid test χωρίς τον εντοπισμό θετικού κρούσματος.
Όπως αναφέρει το Υπουργείο Υγείας, σε τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου οφείλουν να υποβληθούν εντός της εβδομάδας οι εργαζόμενοι που, σύμφωνα με το Διάταγμα σε ισχύ, επαναδραστηριοποιούνται στις 8 Φεβρουαρίου. Για να καταστεί εφικτός ο έλεγχος όλων των εργαζόμενων που θα επανέλθουν στον εργασιακό τους χώρο, έχει γίνει ομαδοποίηση των εργαζομένων αλφαβητικά με βάση το επίθετό τους. Για σήμερα Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου τα επίθετα στο Ελληνικό αλφάβητο από Κ-Λ και στο Λατινικό αλφάβητο από το J-M .



κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: