Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Σκότωσε τη σύζυγό του και τα τρία ανήλικα παιδιά τους

Λεπτομέρειες για μια αδιανόητη τραγωδία που σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στη Γερμανία, έδωσε Γερμανός εισαγγελέας σήμερα. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, ένας άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του και στη συνέχεια τα τρία ανήλικα παιδιά του, πριν δώσει και ο ίδιος τέλος στη ζωή του, επειδή είχε πλαστογραφήσει ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού και όταν ανακαλύφθηκε η πλαστοφγραφία, φοβήθηκε πως θα συλληφθεί και θα του αφαιρούσαν την επιμέλεια των παιδιών!

Η αστυνομία εντόπισε το Σάββατο νεκρούς από πυροβολισμούς τον άντρα και τη γυναίκα του (αμφότεροι γύρω στα 40), καθώς και τα τρία παιδιά τους, ηλικίας τεσσάρων, οκτώ και 10 ετών νεκρούς, σε ένα σπίτι στο Koenigs Wusterhausen, νότια του Βερολίνου.

Σε ένα αποχαιρετιστήριο σημείωμά του, που βρήκε η αστυνομία, ο άνδρας είπε ότι πλαστογράφησε ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού για τη γυναίκα του. Ο εργοδότης της, ωστόσο, ανακάλυψε την πλαστογραφία με αποτέλεσμα το ζευγάρι να φοβάται ότι θα συλληφθεί και θα χάσει την επιμέλεια των παιδιών του, δήλωσε στο Reuters ο Γερμανός εισαγγελέας, που ερεύνησε την υπόθεση.

Η αστυνομία κλήθηκε να πάει στο σπίτι μετά από ειδοποίηση γειτόνων, οι οποίοι είχαν δει τα άψυχα σώματα των γονιών και των παιδιών τους.

Αυτή η φρικτή ιστορία προέκυψε καθώς η Γερμανία έχει αυστηροποιήσει τους περιορισμούς κίνησης, ώστε να προσπαθήσει να ανακόψει την πορεία του τέταρτου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού

Δεν υπάρχουν σχόλια: