Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Δείτε τι έγινε με τον Ιορδανό που κατηγορείται για την απαγωγή του 11χρονου γιου



Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο 37χρονος Ιορδανός ο οποίος φέρεται να απήγαγε τον 11χρονο γιο του και να μετέβη στην Ιορδανία. 


Σήμερα προσήχθη ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου όπου το δικαστήριο όρισε την υπόθεση του για τις 21.5.2017 και διέταξε όπως παραμείνει ελεύθερος με όρους.

Συγκεκριμένα ο 37χρονος θα πρέπει να παρουσιάζεται κάθε Παρασκευή στον αστυνομικό σταθμό Πάφου, να παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, και το όνομα του τοποθετήθηκε στο stop list. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο Ιορδανός πατέρας ενός παιδιού 11 χρόνων, ανακρινόμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες της  εν διάστασή συζύγου του και ανέφερε πως αυτή γνώριζε ότι είχε πάρει τον γιο τους για να πάνε στην Ιορδανία.

Η 36χρονη από την Πάφο κατήγγειλε  στις 27 Οκτωβρίου του 2016,  ότι ο εν διάσταση σύζυγος της ηλικίας 37 ετών από την Ιορδανία πήρε τον 11χρονο γιο τους και μετέβη στην Ιορδανία χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Εναντίον του 37χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και στις 12:30 χθες έγινε κατορθωτή η σύλληψη του στο Διεθνές Αερολιμένα Λάρνακας κατά την επιστροφή του στην Κύπρο με τον 11χρονο γιο του.

Εναντίον του 37χρονου εξετάζεται υπόθεση απαγωγής ανηλίκου εκτός εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας



κυπε