Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Οι ειδήσεις από την πυροσβεστική υπηρεσία



Σε συνολικά 34 κλήσεις για βοήθεια, 26 για πυρκαγιές και 8 για ειδικές εξυπηρετήσεις ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 6 το πρωί χθες μέχρι τις 6 σήμερα.


Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ώρα 16.03 λήφθηκε κλήση για  τροχαίο δυστύχημα  στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λάρνακας στην περιοχή Κλαυδιάς. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας ΄΄Υπ/μου Ανδρέα Παπαδόπουλου΄΄ με ομάδα διάσωσης και δυο οχήματα και η ώρα 16.41 κατάφεραν να αποπαγιδεύσουν ένα άτομο ( τη συνοδηγό του οχήματος) από ανατραπέν όχημα με τη χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων και να  μεταφερθεί στο T.A.E.Π του νοσοκομείου Λάρνακας με ασθενοφόρο.

Η ώρα 21.58 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά στο πίσω μέρος ,ενώ ήταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας στη Μέσα Γειτονιά στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη ΄΄Λοχία Βασίλη Κρόκου΄΄ με 2 οχήματα και η ώρα 22.08 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο. Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη ελαφρές ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα.



κυπε