Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Καταγγελίες κατά Φαίδωνος από τον Άκη Χρυσόμηλο



"Χαρακτηριστικό παράδειγμα της έλλειψης διαφάνειας, της συσκότησης από τον απερχόμενο Δήμαρχο είναι η απόκρυψη από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της επιστολής του Γενικού Ελεγκτή για την ετήσια έκθεση του 2015 και τις παρατηρήσεις για τον Δήμο Πάφου. 
Η επιστολή είχε σαν αποδέκτες τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.


Γιατί απέκρυψε την επιστολή; Επειδή ήταν γνωστό ότι η έκθεση θα κυκλοφορούσε μετά τις εκλογές; Κάτι που τον βόλευε;
Τι περιέχει η επιστολή και δεν ήθελε να γνωστοποιηθεί;

Αυτά πρέπει να τα απαντήσει ο κ. Φαίδωνος ο οποίος μένει ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος στα μέλη του Δ.Σ. Και σίγουρα και στους δημότες.

Θέλω να καταγγείλω σήμερα τη σκανδαλώδη συμπεριφορά του κ. Φαίδωνος. Ενώ παρουσιαζόταν ότι είναι δίκαιος με μηδενική ανοχή στις παρανομίες. Εφάρμοζε σε πολλές περιπτώσεις δυο μέτρα και δυο σταθμά, χωρίζοντας τους πολίτες σε δικούς του και τους άλλους. Τώρα εν όψει εκλογών προχώρησε στην απόσυρση υποθέσεων από το δικαστήριο, χωρίς ενημέρωση και απόφαση του Δ.Σ., με αντάλλαγμα την εξασφάληση ψήφων.
Και το πιο εξωφρενικό είναι ότι τα δικηγορικά έξοδα, έδωσε οδηγίες να τα επιβαρυνθεί ο Δήμος, δηλαδή οι Δημότες.
Αυτή είναι η χρήστη διοίκηση του κ. Φαίδωνος.

Επίσης πρέπει να καταγγείλω για να γνωρίζουν οι πολίτες ποίος είναι ο κ. Φαίδωνος, τις τελευταίες ημέρες επιδίδεται σε ένα απίστευτο όργιο ρουσφετιού.
Έχει δώσει οδηγίες να διαγραφή όλων των εξώδικων, από την αρμόδια επιτροπή εξώδικων, για τα οποία υπάρχει αίτηση, χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν τα κριτήρια τα οποία αποφάσισε το Δ.Σ. 
Αυτός είναι ο θεματοφύλακας της νομιμότητας και της χρήστης διοίκησης;
Οι πολίτες θα κρίνουν"..