Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Καυγάς σε νυχτερινό κέντρο στη Λεμεσό. 31χρονος στο νοσοκομείο



Με θλαστικό τραύμα στο κεφάλι νοσηλεύεται 31χρονος, ο οποίος τα ξημερώματα δέχθηκε επίθεση από αγνώστους, η οποία ακολούθησε αντιπαράθεσης της παρέας του με άλλα άτομα που βρίσκονταν σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Λεμεσό.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της εντόπισαν τραυματισμένο τον 31χρονο μετά από πληροφορία και σύμφωνα με τις έρευνες, δύο διαφορετικές παρέες φέρονται να ήρθαν σε αντιπαράθεση σε νυχτερινό κέντρο, με αποτέλεσμα να υπάρξει συμπλοκή μεταξύ τους.

Με την παρέμβαση των φρουρών ασφαλείας, οδηγήθηκαν όλοι εκτός του νυκτερινού κέντρου, όπου ο 31χρονος εισήλθε στο αυτοκίνητο του με σκοπό να αποχωρήσει από το μέρος, όταν άγνωστοι ανέκοψαν το όχημά του και άρχισαν να τον κτυπούν με τα χέρια και τα πόδια τους. Σε κάποια στιγμή ο 31χρονος οδήγησε το όχημά του με πισινή ταχύτητα, όπου κτύπησε αρχικά σε πεζοδρόμιο και στη συνέχεια σε μεταλλικούς πασσάλους, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ο 31χρονος εξήλθε του οχήματός του και προσπάθησε να διαφύγει. Άγνωστο πρόσωπο, με τη χρήση ενός πασσάλου, κτύπησε τον 31χρονο στο κεφάλι με αποτέλεσμα ο τελευταίος να πέσει αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με τους επί καθήκοντι ιατρούς ο 31χρονος φέρει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.


κυπε