Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

Δείτε ποιον και που τσάκωσαν για πλαστογραφία και πλαστοπροσωπίαΣτην σύλληψη 53χρονου προχώρησε η Αστυνομία για υπόθεση πλαστοπροσωπίας και πλαστογραφίας.


Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 10:15 το πρωί μετέβησαν  λειτουργοί  του Γραφείου Εργασίας σε οικοδομή η οποία βρίσκεται υπό ανακαίνιση επί της οδού Ικάρου με σκοπό τον έλεγχο για παράνομη εργοδότηση εργατών. 
Μεταξύ των άλλων εργατών ήταν και ο 53χρονος από την Γεωργία κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου που ρωτήθηκε το όνομα του. Από την απάντηση του, οι λειτουργοί του Γραφείου Εργασίας δεν πείστηκαν  και κάλεσαν  μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης για περαιτέρω έλεγχο. Στο πλαίσιο μάλιστα του ελέγχου  ο 53χρονος  συμπλήρωσε ένα έντυπο και το υπέγραψε με ψεύτικα στοιχεία  στην παρουσία των λειτουργών.  Άμεσα ειδοποιήθηκαν άνδρες της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης οι οποίοι ανέκριναν τον 53χρονο ο οποίος παραδέχτηκε ότι έδωσε ψεύτικα στοιχεία στους λειτουργούς του Γραφείου Εργασίας. 


Σύμφωνα με την Αστυνομίας στις 14:05 συνελήφθη  με δικαστικό ένταλμα.  Η υπόθεση του  αναμένεται να καταχωρηθεί αύριο στο  Επαρχιακό δικαστήριο  Πάφου.κυπε