Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016

Περίπου χίλιοι οδηγοί καταγγέλθηκαν χθες στη Λευκωσία για διάφορα τροχαία αδικήματαΗ Αστυνομία κατήγγειλε τη Δευτέρα στην επαρχία Λευκωσίας 985 οδηγούς για διάφορα τροχαία αδικήματα.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, μέλη του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, στο πλαίσιο πρόληψης και καταστολής των τροχαίων παραβάσεων, καθώς επίσης και της εμπέδωσης ασφάλειας του πολίτη, διενήργησαν χθες εκστρατεία στην επαρχία Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια της μονοήμερης εκστρατείας, έγιναν 435 καταγγελίες για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, 189 για οδήγηση στο έρεισμα, λωρίδα ασφαλείας κλπ., 164 για παράβαση σήματος τροχαίας, 136 για αδικήματα όπως, μη χρήση ζώνης ασφάλειας, χρήση κινητού, πινακίδες κ.α., καθώς επίσης και 61 καταγγελίες για διάφορα άλλα τροχαία αδικήματα.

Η εκστρατεία αφορούσε όλα τα αδικήματα που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της οδήγησης, καθώς επίσης και αδικήματα που αφορούσαν την στάθμευση ιδιαίτερα σε χώρους αναπήρων, ενώ διανεμήθηκε και ενημερωτικό υλικό για την οδική ασφάλεια.κυπε