Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Δείτε που οφείλετε θάνατος του 41χρονου Γεωργιανού που μεταφέρθηκε νεκρός στο ΓΝ Λάρνακας



Σε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου επί εδάφους παλαιού οφείλεται ο θάνατος του 41χρονου Γεωργιανού που μεταφέρθηκε το βράδυ της Κυριακής νεκρός από φίλους του στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

 
Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ η ιατροδικαστής  Ελένη Αντωνίου που διενήργησε τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 41χρονου «τα αίτια του θανάτου του οφείλονται σε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου επί εδάφους παλαιού».
 
Πρόσθεσε ότι από τη σορό του νεκρού έχουν συλλεγεί δείγματα τα οποία εστάλησαν ήδη για τοξικολογικές εξετάσεις.
 
Η νεκροτομή διενεργήθηκε στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας και διήρκησε δύο περίπου ώρες.
 
Εν τω μεταξύ άδειο ήταν τελικά, σύμφωνα με την Αστυνομία, το χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν στο αυτοκίνητο εντός του οποίου μεταφέρθηκε νεκρός στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ο 41χρονος Γεωργιανός.
 
Οι ανακριτές της υπόθεσης προχώρησαν στο άνοιγμα του χρηματοκιβωτίου το οποίο τελικά δεν περιείχε τίποτε, ενώ δεν γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικά με το χώρο από το οποίο αυτό κλάπηκε.
 
Η Αστυνομία εξακολουθεί να καταζητεί τον 33χρονο Γεωργιανό ο οποίος και διέφυγε πεζός από το χώρο του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.
 
Μετά την έκδοση διατάγματος σύλληψης του 33χρονου η Αστυνομία διενήργησε έρευνα σε όλους τους πιθανούς χώρους διαμονής του χωρίς όμως να εντοπιστεί.
 
Υπενθυμίζεται ότι χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης κράτησης εναντίον 38χρονου από τη Γεωργία για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, παράνομης κατοχής περιουσίας και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων εν καιρώ νυκτός.
 
Τα αδικήματα διαπράχθηκαν από τις 27 μέχρι τις 28 Νοεμβρίου στη Λάρνακα.



κυπε