Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016

Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο ατύχημαO τραυματισμός τεσσάρων προσώπων είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην Επαρχία Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, οδηγός που οδηγούσε το όχημα του τύπου “pick up” με κατεύθυνση τη λεωφόρο Χρυσονέρας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε δεύτερο πρόσωπο.

Από το ατύχημα τραυματίστηκαν και οι δύο οδηγοί και τα δύο άλλα πρόσωπα που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα. Στη σκηνή έσπευσαν δύο ασθενοφόρα και μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας.

Τα τέσσερα πρόσωπα διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε πως ο οδηγός του πρώτου οχήματος υπέστη κάταγμα κερκίδας, ολένης και πλευρών ενώ  δεύτερος οδηγός υπέστη κάταγμα δεξιού μηριαίου και εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματος του.

Τα άλλα δύο πρόσωπα έτυχαν των πρώτων βοηθειών και απολύθηκαν. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση των δύο οδηγών που κρατήθηκαν για νοσηλεία είναι εκτός κινδύνου.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από τον αστυνομικό σταθμό Πέγειας.


κυπε