Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Ακρωτηριασμός του αριστερού της χεριού μετά από τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λάρνακας



Γυναίκα 76 χρόνων από τη Λάρνακα υπέστη ακρωτηριασμό του αριστερού της χεριού, μετά από ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λάρνακας με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σύζυγος της.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το απόγευμα ενώ 80χρονος από τη Λάρνακα οδηγούσε το αυτοκίνητο του έχοντας ως συνοδηγό τη σύζυγο του 76 χρόνων, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λάρνακας, μεταξύ της εξόδου Κλαυδιών και κυκλικού κόμβου Καλού Χωριού, κρατώντας την αριστερή λωρίδα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος, κινήθηκε δεξιά, προσέκρουσε στο τσιμεντένιο διαχωριστικό του αυτοκινητόδρομου και στη συνέχεια κινήθηκε αριστερά και προσέκρουσε στο μεταλλικό κιγκλίδωμα στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Από τη σύγκρουση το όχημα ανατράπηκε και κατέληξε με την αριστερή πλευρά στο οδόστρωμα στο αριστερό παγκέτο.

Το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές και η 76χρονη γυναίκα εγκλωβίστηκε σε αυτό. Η γυναίκα απεγκλωβίστηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και με το σύζυγο της διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.
 
Ο 80χρονος δεν έπαθε οτιδήποτε, ενώ η σύζυγος του εξετάστηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό ο οποίος διαπίστωσε ότι υπέστη ημιτελή ακρωτηριασμό του αριστερού χεριού.
 
Η 76χρονη εισήχθη στο χειρουργείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση χωρίς όμως να καταστεί δυνατή η επανασυγκόλληση του αριστερού χεριού της και έγινε ακρωτηριασμός του σε σημείο κάτω από τον αγκώνα.
 
Η γυναίκα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Νοσοκομείου και η κατάσταση της κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σταθερή και εκτός κινδύνου.
 
Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.



κυπε