Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Στους 21 βαθμούς η θερμοκρασία στην Κύπρο σήμερα



Σχετικά ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
 
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ.
 Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη ενώ στα ανατολικά παράλια λίγο ταραγμένη, για να καταστεί αργότερα γενικά λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21  βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10  στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά ανατολικοί ασθενείς, 3  μποφόρ,  και παροδικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά παράλια λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 9  στα παράλια και στους 3  στα ψηλότερα ορεινά.
 
Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις,  κυρίως στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα.
 
Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο να πέσουν τοπικές βροχές ενώ την Τετάρτη αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ενώ για την Τετάρτη αναμένεται πτώση.