Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Περίεργη υπόθεση. 41χρονος μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο Λάρνακας



Ενας άντρας ηλικίας 41 ετών μεταφέρθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας από έναν 33χρονο και ένα 38χρονο, νεκρός, ενώ οι τρεις φέρονται να είχαν προηγουμένως διαπράξει ληστεία.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες γύρω στις 23.30 χθες βράδυ δύο άνδρες από την Ελλάδα, ηλικίας 33 και 38 χρόνων, κάτοικοι Κιβισιλίου, μετέφεραν με το αυτοκίνητο τους στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, ομοεθνή τους, ηλικίας 41 χρόνων.
 
Ο άνδρας ήταν αναίσθητος στο αυτοκίνητο και ο επί καθήκοντι ιατρός αναγκάστηκε να τον εξετάσει στο αυτοκίνητο, όπου και διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός.
 
Ωστόσο, ο γιατρός και οι νοσοκόμοι διαπίστωσαν ότι πίσω από το κάθισμα του αυτοκινήτου υπήρχε ένα χρηματοκιβώτιο, μία τηλεόραση και ένα μεγάλο κατσαβίδι.
 
Για το περιστατικό ενημερώθηκε το ΤΑΕ Λάρνακας, μέλη του οποίου μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο.
 
Πριν όμως την άφιξη της Αστυνομίας, οι δύο Ελληνες μπήκαν στο αυτοκίνητο τους και έφυγαν.
 
Από έρευνες της Αστυνομίας εντοπίστηκε στην περιοχή ο 38χρονος, ο οποίος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, παράνομης κατοχής περιουσίας και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων εν καιρώ νυκτός.
 
Μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έρευνες περιμετρικά του Νοσοκομείου και εντοπίστηκε το χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν στο αυτοκίνητο και οι αρχές ασφαλείας αναζητούν τον 33χρονο.  
 
Αργότερα σήμερα ο 38χρονος αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.
 
Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 41χρονου αναμένεται να εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα γίνει αργότερα σήμερα στη σορό του στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.



κυπε