Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Υπογράφονται τα συμβόλαια για τους κυματοθραύστες στη Γεροσκήπου



Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ανέφερε πως ο Δήμος Γεροσκήπου κατοχυρώνει σήμερα την προσφορά των κυματοθραυστών .


Σύμφωνα με τον κ. Παυλίδη σήμερα ο Δήμος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με τον εργολάβο στον οποίο θα ανατεθεί το έργο για την μελέτη των κυματοθραυστών . 

Οι νέοι κυματοθραύστες, όπως επεξήγησε στο ΚΥΠΕ, θα ξεκινούν από την Γεροσκήπου και θα φθάνουν μέχρι τα Δημοτικά μπάνια στην Πάφο. Πρόσθεσε ότι το έργο της τοποθέτησης κυματοθραυστών  έγινε σε συνεργασία με τον Δήμο Πάφου. 

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως η τοπική αρχή προχωρά στις αναπτύξεις που πρέπει να κάνει, χωρίς να λογαριάζει την μεγάλη ανάπτυξη με τον Ούγγρο επενδυτή. Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου ανέφερε πως επί του θέματος ο Δήμος Γεροσκήπου δεν έχει καμία πληροφόρηση.  

Στο μεταξύ αύριο, τον Δήμο Γεροσκήπου αναμένεται να επισκεφτούν οι εργολάβοι που θα κάνουν προσφορά για το οδικό δίκτυο που θα συνδέει τον  πυρήνα της Γεροσκήπου με την παραλιακή περιοχή.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης τους, είπε ο κ.Παυλίδης, θα τους επεξηγηθούν κάποιες λεπτομέρειες και θα γίνει επί τόπου επίσκεψη στους χώρους.

O κ. Παυλίδης ανέφερε πως η ανοικτή συνάντηση των ενδιαφερομένων εργολάβων, θα πραγματοποιηθεί από το Τμήμα Δημοσίων Έργων, για να επιθεωρήσουν το Εργοτάξιο και τους γύρω χώρους του έργου “ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ”, ώστε να εξακριβώσουν τους παράγοντες ή και τις απρόβλεπτες καταστάσεις που είναι αναγκαίο να λάβουν υπόψη για την ετοιμασία της προσφοράς τους.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γεροσκήπου, αύριο αναμένεται επίσης στο Δήμο να διεξαχθεί  συνεδρία για θέματα ανακύκλωσης στην παρουσία εκπροσώπων των δήμων και υγειονομικών εποπτών.



κυπε