Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Στο Κακουργιοδικείο ξανά ο Θωμά για το τριπλό φονικό της Λεμεσού



Ένας χρόνος έκλεισε χθες από το τριπλό φονικό στη Λεμεσό, με θύματα τα αδέλφια Παράσχο και Κωνσταντίνο Ντορζή, 19 και 21 ετών, καθώς και τον 24χρονο Αιμίλιο Μιλτιάδους και με κατηγορούμενο τον 31χρονο Χριστάκη Θωμά, ο οποίος οδηγείται ξανά το πρωί στο Κακουργιοδικείο.

 
Για την υπόθεση έχουν καταθέσει ήδη οι περισσότεροι μάρτυρες, μεταξύ αυτών η πρώην κοπέλα του κατηγορούμενου και η αρραβωνιαστικιά του Παράσχου Ντορζή, ενώ σήμερα αναμένεται ότι θα κληθεί, τουλάχιστον, ακόμη ένας μάρτυρας.
 
Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με την κατάθεση της αρραβωνιαστικιάς του Παράσχου Ντορζή, το μοιραίο βράδυ της 24ης Νοεμβρίου 2015, τα δυο αδέλφια και ο Αιμίλιος Μιλτιάδους, μετέβησαν στην Πλατεία Ηρώων για να ζητήσουν εξηγήσεις από τον 31χρονο,ο οποίος φέρεται να αναφέρθηκε σε σεξουαλικού περιεχομένου σχόλια έναντι της, όταν ο Κωνσταντίνος Ντορζής του τηλεφώνησε επειδή είχε στείλει έτοιμα φιλίας στην ίδια, στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Η αντιδικία μεταξύ των δυο μερών είχε ξεκινήσει λίγο καιρό προηγουμένως, όταν η πρώην κοπέλα του είχε κάνει παράπονο στα αδέλφια, για ξυλοδαρμό της από τον 31χρονο.



κυπε