Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Δείτε γιατί κατέληξε πέντε μέρες στο κελί



Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα πενθήμερης προσωποκράτησης εναντίον 39χρονου από τη Λεμεσό για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας δηλαδή 144 περίπου χιλιάδες ευρώ.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία σήμερα γύρω στις 03.30 τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο Λάρνακας, κατά τον έλεγχο των αποσκευών πτήσης που θα αναχωρούσε για την Αθήνα και τελικό προορισμό τη Βαρκελώνη, εντοπίστηκε μέσω του τομογράφου, ύποπτη αποσκευή, ιδιοκτησίας 39χρονου από τη Λεμεσό.
 
Σε έλεγχο της αποσκευής η Αστυνομία εντόπισε επιμελώς κρυμμένα στο εσωτερικό πάτο τέσσερις δεσμίδες με χαρτονομίσματα, τυλιγμένα με χάρτινη ταινία.
 
Κατά την καταμέτρηση των χρημάτων στην παρουσία του 39χρονου διαπιστώθηκε ότι το ποσό ανερχόταν στις 142. 900 ευρώ, ενώ κατά τον σωματικό έλεγχο που του έγινε από την Αστυνομία εντοπίστηκαν άλλα 700 ευρώ.
 
Ο 39χρονος ανακρίθηκε από την Αστυνομία αναφορικά με την προέλευση των χρημάτων και ισχυρίστηκε πως εντόπισε την ταξιδιωτική αποσκευή προ ημερών, σε κάλαθο σε περιοχή που δεν θυμόταν στην Λεμεσό και δεν γνώριζε ότι μέσα υπήρχαν κρυμμένα χρήματα.
 
Ο άνδρας συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας ενώ το χρηματικό ποσό παραλήφθηκε από το Τελωνείο του αεροδρομίου Λάρνακας.
 
Ο 39χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης κράτησης του.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.



κυπε