Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Δείτε γιατί 30χρονος κατέληξε στο κελί



Ανδρας, ηλικίας 30 χρόνων, συνελήφθη από την Αστυνομία για αριθμό τροχαίων αδικημάτων μετά από απόπειρα ληστείας σε περίπτερο στην πλατεία Περβολιών.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 02.30 σήμερα λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου ότι έγινε διάρρηξη σε υποστατικό που βρίσκεται στην πλατεία των Περβολιών.

Μέλη του Σταθμού μετέβησαν στην περιοχή όπου δεν εντόπισαν οτιδήποτε, ωστόσο, την ώρα που οι αστυνομικοί βρίσκονταν στη σκηνή, αντιλήφθηκαν φορτηγό αυτοκίνητο που περνούσε και ήταν παρόμοιο με το όχημα που είχαν δει προηγουμένως στο κλειστό κύκλωμα πρακτορείου στοιχημάτων, που ήταν δίπλα από το περίπτερο, το οποίο ήταν ο στόχος των επίδοξων ληστών.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν το φορτηγό, το οποίο οδηγούσε 30χρονος από το Τσιακκιλερό ο οποίος φέρεται να απασχολεί συχνά την Αστυνομία. Από έλεγχο της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι εναντίον του εκκρεμούσαν αρκετά τροχαία αδικήματα.

Συνοδηγός στο φορτηγό ήταν θείος του 30χρονου, ωστόσο, από τις έρευνες της Αστυνομίας δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον του και αφέθηκε ελεύθερος.

Από περαιτέρω έρευνες της Αστυνομίας στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του πρακτορείου στοιχημάτων δεν εντοπίστηκε να εκλάπη οτιδήποτε από το περίπτερο, αφού με την είσοδο των επίδοξων ληστών στο υποστατικό ήχησε το σύστημα συναγερμού και αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή.

Ο 30χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία για τα αυτόφωρα αδικήματα της διάρρηξης και τροχαίων αδικημάτων.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.



κυπε