Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Απόλυτα πετυχημένη η χοροεσπερίδα της ΠΟΒΕΚ

"Η ΠΟΒΕΚ, θα συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο το πλούσιο έργο της...!", τόνισε ο πρόεδρος Αντρέας Ευριπίδου.


    Απόλυτα πετυχημένη, ήταν η χοροεσπερίδα της ΠΟΒΕΚ, η οποία πραγματοποιήθηκε, πρόσφατα και αξίζει να αναφερθεί ότι διοργανώθηκε στην Πάφο, μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια! 

Ο πρόεδρος της ΠΟΒΕΚ Αντρέας Ευριπίδου, στην εισαγωγική του ομιλία χαιρέτισε την εκτέλεση των έργων που γίνονται στην Πάφο, αφού  στην πλειοψηφία τους ήταν πάγια αιτήματα της οργάνωσης . 

Ο Αντρέας Έυριπίδου έστειλε μήνυμα ενότητας, για να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν στην Πάφο και με αυτό τον τρόπο η ΠΟΕΒΕΚ, θα συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο το πλούσιο έργο της και την  προσφορά της στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους απλούς καταστηματάρχες. 

Την χοροεσπερίδα τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος, οι βουλευτές Αντρέας Φακοντής και Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης, όπως επίσης και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Άκης Χρυσόμηλος και Μαρίνος Λάμπρου. Αποκορύφωμα της γιορταστικής βραδιάς ήταν οι βραβεύσεις με τιμητικές πλακέτες των συμπολιτών μας, που υπηρέτησαν την ΠΟΒΕΚ , από την θέση του προέδρου και ήταν οι Λάκης Ζαμπάς, Γιώργος Λετυμπιώτης και Στέφανος Στεφάνου. 

Την πλακέτα για τον Χαρίδημο Παπαδόπουλο παρέλαβε ο διάδοχός του ενώ ο Κώστας Νατιώτης, που ήταν και ο παλαιότερος δεν κατάφερε να παρευρεθεί. Τις τιμητικές πλακέτες έδωσαν ο πρόεδρος της ΠΟΒΕΚ Αντρέας Ευριπίδου και ο   Γενικός Γραμματέας της οργάνωσης Στέφανος Κουρσάρης.