Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

Δείτε ποιος και που οδηγούσε στουπί στο μεθύσιΑνδρας ηλικίας 44 χρόνων από τη Ρωσία φέρεται να οδηγούσε μεθυσμένος και να εξύβρισε τον αστυνομικό που τον συνέλαβε τη στιγμή που του εξηγούσε τα δικαιώματα του.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες γύρω στις 21.15 το βράδυ λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Ζυγίου ότι παρά το λιμάνι Βασιλικού, οδηγός οχήματος οδηγούσε αλόγιστα και επικίνδυνα και πιθανόν να είναι μεθυσμένος.
 
Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ζυγίου μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν και ανέκοψαν το όχημα το οποίο οδηγείτο από 44χρονο από τη Ρωσία, κάτοικο Λεμεσού.
Ο 44χρονος αρνήθηκε να δώσει δείγμα εκπνοής με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρα αδικήματα και οδηγήθηκε μαζί με το αυτοκίνητο του στον Αστυνομικό Σταθμό Ζυγίου.
 
Κατά το χρόνο της επεξήγησης των δικαιωμάτων του, αναφέρει η Αστυνομία, ο Ρώσος φέρεται να εξύβρισε τον επί καθήκοντι αστυνομικό.
 
Ο 44χρονος τελεί υπό κράτηση στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου και αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς και να αφεθεί ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.


κυπε