Σάββατο, 5 Μαΐου 2018

Η σύντροφος του 33χρονου κατέθεσε ψυχολογική, σωματική και σεξουαλική κακοποίηση από τον ίδιοΟ 33χρονος Λοΐζος Τζιωνής παραδέχθηκε αργά προχθές το βράδυ με γραπτή του κατάθεση στην Αστυνομία ότι σκότωσε το άτυχο ζεύγος στον Στρόβολο, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε και χθες στο Δικαστήριο ο επικεφαλής των ανακρίσεων της υπόθεσης και αύριο Κυριακή, αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον Δικαστηρίου τόσο η 21χρονη σύντροφος του 33χρονου, όσο και ο 23χρονος ετεροθαλής αδερφός του, ώστε να ζητηθεί ανανέωση της κράτησής του.


Η 21χρονη Σάρα Σιάνς στην κατάθεση της ισχυρίζεται ότι βρισκόταν «φυλακισμένη» και ο 33χρονος αν και γνώριζε ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας με αφόρητους πόνους, την κακοποιούσε. Η συμπεριφορά του όπως υποστήριξε στους ανακριτές άλλαξε από τη χρήση κοκαΐνης και άλλων ναρκωτικών, ενώ η ίδια φοβόταν να τον εγκαταλείψει καθώς είχε γίνει βίαιος.
Το βράδυ του φόνου την πήγε στον Στρόβολο για να της αποδείξει ότι πραγματικά είχε σκοτώσει τον 60χρονο Γιώργο Χατζηγεωργίου και την 59χρονη Ντίνα Σεργίου.

Να σημειώσουμε ότι η Αστυνομία έχει ήδη στα χέρια της τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα των υπόπτων και τα ερευνά.
https://www.enews24.gr/kyniki-omologia-tzioni-skotosa-prota-ti-gynaika-kolasi-vias-zoyse-i-21chroni-symvia-toy/#